×
×

Hallo, HD Voice!

Gepubliceerd op 20/03/2016 in Uit eerste hand

Hallo, HD Voice!

Proximus innoveert en lanceert ‘high definition geluidskwaliteit’.

Smartphones zijn kleine wondertjes der technologie. Ik ben al een man op leeftijd, en ik sta nog regelmatig verstomd van het feit dat ik een toestel in mijn zak heb zitten dat 1000 keer krachtiger is dan een computer uit mijn studententijd. 

Elk aspect van een smartphone is indrukwekkender dan wat ik ooit had kunnen dromen als jonge snaak: het scherm, de graphics, de processor, …. BEHALVE de geluidskwaliteit van een telefoongesprek.

Een telefoongesprek klinkt nog steeds hetzelfde als bij de lancering van de gsm en dat is een pijnlijk anachronisme in vergelijking met de rest van de smartphone-ervaring.

Tot nu! Proximus innoveert en lanceert ‘high definition geluidskwaliteit’. Bij een oproep in HD geluidskwaliteit geniet je van een kristalhelder geluid, een betere stemkwaliteit en minder achtergrondgeluid. Gedaan dus met al die pijnlijke misverstanden aan de telefoon omdat je je gesprekspartner niet verstond :).

De meeste recente smartphones zijn HD voice compatibel en je hoeft niets te activeren, HD voice wordt automatisch uitgerold op ons netwerk en is inbegrepen in onze prijsplannen.

HD voice werkt wel enkel van Proximus Mobile naar Proximus Mobile (op 3G), dus niet naar vaste lijnen of mobiele nummers bij een andere operator. 

Peter

Internet en communicatie zijn mijn passie! Ik ben een enorme fan van ons merk.

Blog topics

 

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact