Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Praten tegen je tv? Lang niet zo gek!

Gepubliceerd op 14/06/2019 in Uit eerste hand

Praten tegen je tv? Lang niet zo gek!

Een nieuwe decoder? Geeuw … het zal wel, zeker? Ho, ho, ho! Dit is niet zomaar een decoder. Tegen deze kun je praten. Je nieuwe beste vriend? Zover durven we niet te gaan. Maar reken maar dat er een wereld voor je opengaat.

Tromgeroffel … want hier is een Europese première: de eerste tv-decoder die draait op Google Android P. Dit staaltje toptechnologie maakt van jouw decoder de toegangspoort tot een wereld van entertainment. Want je favoriete apps zet je gewoon rechtstreeks op je decoder. Nog niet onder de indruk? We geven je meteen nóg drie goede redenen om hierover héél enthousiast te worden.

Gamers, haal je hartje maar op …

… want deze decoder tover je in een handomdraai om tot een heuse gameconsole. Dat dankzij de integratie van de innovatieve cloudsoftware Shadow. Met Shadow heb je een directe toegang tot een supercomputer in de cloud die al je favoriete games – zélfs de meest veeleisende – ondersteunt, zodat je voor een full experience kunt gaan op je tv-scherm.

Bingewatchers, beware …

… want met HDR 4K geniet je van een verbluffende beeldkwaliteit. Daarnaast sla je maar liefst tot 400 uur kijkplezier op in de cloud. En dankzij Proximus Pickx kijk je verder waar en wanneer je maar wil. Online, via de app of via de menuknop op je afstandsbediening. Op je smartphone, tablet of tv. Tijdens de afwas, in de trein of in bed. Oh ja: de geïntegreerde Google Chromecast tovert op je tv-scherm wat je maar wilt.

Sloddervossen, spits je oren …

… want dankzij de Google Assistant in je nieuwe tv-decoder bedien je je tv gewoon met je stem. Zappen, pauzeren, doorspoelen, Netflix openen of een film opzoeken? Noem het, en het is mogelijk. Handig wanneer je voor de duizendste keer bent vergeten waar je die afstandsbediening nu weer gelegd hebt. Gedaan met je zetel binnenstebuiten keren. Blijf gewoon lekker lui zitten!

Tim

Gek van technologie en gefascineerd door de manier waarop het ons leven gemakkelijker en tegelijkertijd complexer maakt. Fervent console gamer, Lego bouwer, Pokemon trainer & vader van drie.

Blog topics

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: