×
×

Naar de Efteling op 1 april en nee da’s geen grap

Gepubliceerd op 03/03/2016 in Showtime!

Naar de Efteling op 1 april en nee da’s geen grap

Al gehoord van de klantendagen van Proximus? Nee? Lees dan even verder.

Wij doen tijdens het jaar verschillende evenementen waarvan je als klant kan genieten aan een gereduceerde prijs. In 2015 gingen we naar Walibi, TW Classic, Bobbejaanland, Regi Mania, de sprookjesmusical Sneeuwwitje, …

Om de lente goed te beginnen hebben we op 1 april de Efteling afgehuurd. Voor de prijs van €15 kunnen onze klanten naar het mooiste pretpark van de Lage Landen. Wat krijg je voor deze prijs: toegang tot het park, gratis parking en veel, maar dan ook véél plezier.  

De kleinste kinderen kunnen genieten van het Sprookjesbos. Tussen de Rode Schoentjes en Roodkapje kan je nu Pinokkio vinden. Klassiekers zoals de Indische Waterlelies of de Droomvlucht zijn toppers voor de kinderen.

Ben je wat ouder en moediger? Probeer dan Baron 1898. Geslaagd? Dan kan je verder naar Joris en de Draak of De Vliegende Hollander. En om het helemaal bont te maken kan je de Python of de Bob ook nog even testen.

Wacht niet te lang want iedereen wil er bij zijn!
Haast je dus snel naar www.proximusklantendag.be en bestel je tickets.

Erik

Digital en content marketer, tuinieren is mijn passie net als eten. Na het sporten wat series of films bingen, da’s mijn ding.

Blog topics

 

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact