Krijg gratis een vervangtoestel gedurende één maand!

Gepubliceerd op 10/11/2021 in Smartphones

Krijg gratis een vervangtoestel gedurende één maand!

Iedereen laat wel eens zijn of haar smartphone vallen, met in het slechtste geval een defect toestel tot gevolg. Ben je dan ook nog eens iemand die niet zonder gsm door het leven kan en wil je geen overhaaste beslissing maken? Dan bieden wij jou de ideale oplossing aan. In elke Proximus shop kan je namelijk gratis gedurende één maand een smartphone lenen.

Helemaal gratis?

Ja dat heb je goed gelezen, helemaal gratis. Proximus wil zijn klanten de mogelijkheid geven om de juiste keuze te maken. Sommige klanten verkiezen om hun toestel te repareren, terwijl dat andere klanten liever grondig onderzoek doen naar een nieuwe smartphone. In deze tussentijd kan je natuurlijk niet zonder gsm. Om die periode te overbruggen kunnen Proximus klanten gedurende één maand een gratis gsm lenen. Want wees nou eerlijk, een leven zonder smartphone is vandaag de dag niet meer voor te stellen. Je vervangtoestel kan je gaan ophalen in één van de Proximus winkels.

Welk type gsm kan ik verwachten?

Wij kunnen je garanderen dat je een smartphone in een perfecte staat ontvangt. Het type smartphone dat je zal krijgen, hangt af van de toestellen die in de winkel beschikbaar zijn. Apple-liefhebber of Android-fan? De agent in de winkel kan je helpen om de beste smartphone voor jou te selecteren. Je kan deze smartphone maximaal een maand gebruiken.

Wat na één maand?

Heb je na diep nadenken nog steeds geen idee welke telefoon je graag zou kopen? Of blijkt je telefoon niet meer te repareren en moet je jouw vervangtoestel opnieuw binnenbrengen na één maand? Geen probleem, onze agenten zullen je met plezier helpen bij het kiezen van een nieuw toestel. In onze winkels heb je namelijk een uitgebreid assortiment. Ook kan je gebruik maken van het ruime aanbod in onze webshop waarbij we je de mogelijkheid bieden om je gsm thuis te laten leveren. Gemakkelijk toch?

Shop nu!

Verdien geld met je oude GSM

Wat doe je nu met die oude, kapotte smartphone? Ook hier heeft Proximus een oplossing voor met de nieuwe ‘Don’t miss the call’Nieuw venster -actie. En goed nieuws! Want je kan er wat aan verdienen. Voor elke kapotte smartphone die jij binnenbrengt, krijg jij een voucher van minimum €10. Deze voucher kan je dan gebruiken voor het aankopen van een nieuwe gsm of voor nieuwe accessoires. Op deze manier wordt jouw toestel op een veilige manier gerecycleerd.

Check hieronder alvast wat je gsm waard is

 

Katleen

Efficiënt zijn, da’s mijn dada. Verwacht je aan concrete tips, apps en diensten die het je gemakkelijk maken!

Andere artikels van Katleen

Categorieën