×
×

Bits & Bytes

Nieuws filtering op :

Reserveer je smartphone, via Click & Collect

Bits & Bytesdoor Erik10/11/2016

Hoe simpel kan het zijn, eigenlijk?

Je bent er ongeveer uit. Deze nieuwe smartphone wordt het. Jep, hij lijkt je wel de perfecte match. Maar toch: je wil hem graag toch nog eens voelen, eens uitproberen alvorens hem écht te kopen. En wat extra advies van mensen die er iets van kennen? Dat mag er ook altijd bij.

Wel, dan heb ik iets interessants voor je. Maak kennis met Click & Collect. Dat is tegelijk profiteren van de voordelen van online bestellen én het in de winkel bekijken en vergelijken. Je reserveert namelijk vanuit je luie zetel (of bed, kies maar) je smartphone naar keuze en komt dan langs in een Proximus Center in je buurt om hem af te halen.

Het voordeel is dat je nog altijd gewoon kan vergelijken bij ons in de winkel, maar toch 100% zeker bent dat dé grote kanshebber klaarligt om direct mee te nemen. Je kan ineens met een van mijn collega’s dubbelchecken of die ene smartphone wel degelijk de beste is die bij jou past. Want iedereen heeft zijn eigen goesting, toch?

Bovendien betaal je pas bij afhaling van je gereserveerde smartphone. Dus geen gedoe met overschrijven of online betalen met die banktoestelletjes.

Maar hoe werkt het nu precies?

Wel, het is heel eenvoudig eigenlijk:

Stap 1: Kies je gsm uit onze catalogus, en selecteer ‘Click & Collect’. Als je geen knop ziet staan, is er tijdelijk niet voldoende stock aanwezig.

Stap 2: Kies het Proximus Center waar je je toestel wil afhalen. Vlakbij jou thuis, in de buurt van je werk, …

Stap 3: We gaan aan de slag. Je krijgt allereerst een bevestiging van ons per e-mail en sms.

Stap 4: Ready to go! Na 30 minuten kan je je toestel al gaan afhalen. Maar het mag ook later natuurlijk, zolang het maar binnen de 7 dagen is.

Stap 5: Kom langs en betaal aan de kassa. Je krijgt je toestel meteen mee. En als je wil, helpen we je meteen ook met het klaarmaken van je nieuwe aankoop: de configuratie, het overzetten van gegevens van je oude toestel, enzovoort.

Veel plezier alvast met je nieuwe smartphone. En laat me via de Facebook-pagina weten of je aanwinst je bevalt. Ik ben alvast benieuwd!

En moest je geen zin hebben om naar een Proximus Center te gaan, dan kan je hem natuurlijk ook nog altijd gewoon bestellen en gratis laten leveren bij je thuis.

img-Erik

Erik

Ik ben Erik, vader van drie pubers, garden-addict, foodie met een voorliefde voor alles wat Aziatisch is.  Binnen Proximus ben ik community manager en digital marketeer.  Ik ben verzot op films en series, binge kijken is mij dus ook niet vreemd.

Ik ben Erik, vader van drie pubers, garden-addict, foodie met een voorliefde voor alles wat Aziatisch is.  Binnen Proximus ben ik community manager en digital marketeer.  Ik ben verzot op films en series, binge kijken is mij dus ook niet vreemd.


Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Contact