Je eigen zaak starten? Leer hoe je eraan begint met Unizo

Gepubliceerd op 16/09/2019 in Events & activiteiten

Je eigen zaak starten? Leer hoe je eraan begint met Unizo

Je droomt van je eigen zaak, maar je weet niet hoe je eraan moet beginnen? Of je wil zeker zijn dat je echt niets over het hoofd ziet? Ga ervoor, want tijdens de startersroadshow van UNIZO en Proximus krijg je alle praktische tips van experts, en vertellen collega’s je uit hun eigen ervaring alle do’s en don’ts. We komen in elke provincie langs, dus ook bij jou in de buurt.

Het starten van een eigen zaak kan heel wat stress veroorzaken, maar dat is voor niets nodig. Met de juiste voorbereidingen ben je klaar om de wereld te veroveren. Stel bijvoorbeeld een stappenplan samen met alle onderdelen die je aandacht nodig hebben:

  1. Een gedetailleerd businessplan is het fundament van je onderneming.
  2. Breng alle administratie in orde en vraag een btw-nummer aan, als je dat nog niet hebt.
  3. Kies een domeinnaam voor je website en laat deze registreren.
  4. Zoek eventueel een goede locatie voor je zaak.
  5. Promoot je zaak, zodat je toekomstige klanten je kunnen vinden.

Een succesvolle zaak heeft tegenwoordig ook een eigen website. Dat is de beste etalage voor potentiële klanten. Heb je geen kaas gegeten van websites bouwen? Geen probleem, met Bizz Online doet een persoonlijk toegewezen digitaal expert alles voor je.


Kom naar onze startersroadshow!

Om jou als startende ondernemer te steunen, organiseert UNIZO samen met het Agentschap Innoveren en Ondernemen en met Proximus de UNIZO Startersroadshow. Tijdens deze unieke avond krijg je nog heel wat praktische tips and tricks om je eigen onderneming op te starten. Heb je bijvoorbeeld vragen rond de verschillende digitale tools? Of wil je graag weten welke financiële mogelijkheden je hebt?

Tijdens een interactieve liveshow overlopen experts in zes korte stappen de key moments voor de opstart van je zaak. Voorafgaand aan de liveshow kan je even rondlopen op onze adviesmarkt en vragen stellen aan verschillende specialisten, zoals bankadviseurs, boekhouders, digitale experts, etc. Een afspraak maken hoeft deze keer niet, je kan hen gewoon aanspreken.

Na de show voorzien we een netwerkdrink, zodat je nog wat kunt napraten met de andere startende ondernemers, met de adviseurs van UNIZO of met de aanwezige experts.


De UNIZO Startersroadshow is gratis en komt naar vijf verschillende locaties in de vijf Vlaamse provincies. Dus reken maar dat we ook bij jou in de buurt langskomen! Ontdek hier het programma en schrijf je meteen in!
 

Proximus Business

  

Andere artikels van Proximus Business

Categorieën

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar