De manier van Bruno: precisie en visie

Gepubliceerd op 10/11/2021 in Jouw verhalen

“Landmeter is nog steeds geen sexy beroep. Het is niet evident om jonge mensen aan te trekken.” Nochtans bruist ADM Group van de energie. En dat heeft alles te maken met de oprichter, Bruno Van Dessel, die de zaken al 15 jaar op zijn eigen manier aanpakt.

De manier van Bruno: precisie en visie

Check de Instagram-pagina van ADM GroupNieuw venster en je voelt meteen dat je niet te maken hebt met het standaard landmeterbedrijf. Ook als je het nieuwe kantoor in Kontich binnenwandelt, voel je meteen de jonge, vibrerende vibe. De kleurrijke kunstwerken aan de muren brengen je in een creatieve mood en tijdens de lunchpauze weerklinkt het geluid van biljartballen en dartpijltjes. Werknemers met blije gezichten dus, maar dat heeft niet alleen met de sfeer te maken.

Veelzijdig

“Iedere werknemer heeft zijn expertise in een specifiek vakgebied en krijgt hierin veel verantwoordelijkheid en vrijheid om zich verder te specialiseren en gedetailleerde opleidingen te volgen. Zij staan dagelijks in het veld. Ik sta naast hen, om te managen en te coachen, en het bedrijf te leiden”, zegt Bruno Van Dessel, een energieke veertiger die geen seconde stil kan zitten en dagelijks vele kilometers aflegt terwijl hij telefoneert.

“Bij ADM Group werken momenteel 12 landmeters en vastgoeddeskundigen. Je kan bij ons terecht voor allerhande diensten in de bouw- en vastgoedsector zoals opmetingen, schattingen en 3D scans, zodat we klanten een zo compleet mogelijk pakket kunnen aanbieden.”

Precisie

Die veelzijdigheid beschouwt Bruno als zijn grootste troef, maar - zo benadrukt hij meermaals - die doet niet af aan de kwaliteit. Integendeel. Bruno is zelf landmeter van opleiding. Precision matters. Het is zijn slagzin en dat van het bedrijf dat oog voor detail op de eerste plaats zet. “Net doordat we zo’n groot en verscheiden team van specialisten hebben, kunnen we nauwkeurigheid en kwaliteit bieden, en dat onderscheidt ons van de kleinere bedrijven.”

Innovatief

Die precisie wordt alsmaar beter dankzij de innovatieve technieken waarin het bedrijf volop investeert, zodat de metingen sneller en efficiënter kunnen. Zo worden drones met HD- en infraroodcamera’s ingezet om bouwkundige constructies te onderwerpen aan een minutieus technisch onderzoek of om 3D modellen van gebouwen te maken. De bedrijven die dit al doen, zijn op één hand te tellen.

Snelheid

ADM Group heeft al een paar mooie projecten op het palmares, zoals de Brouckère-toren in Brussel en de kathedraal van Antwerpen, maar Bruno kijkt vooral vooruit. "We willen nog meer inzetten op snelheid en investeren in snellere metingen en verwerkingssoftware zodat we klanten nog sneller kunnen bedienen. En voor de rest: Nog uitbreiden en personeel aanwerven”, zegt Bruno. “Noteer maar dat we hier op vrijdag geregeld barbecueën.” Waarop warempel de geur van houtskool het kantoor binnenwaait.

www.admgroup.beNieuw venster

Zelfstandigen doen graag alles op hun manier. Dankzij Proximus beheer je jouw zaak met een pack dat bij je past. Ontdek nu Business Flex, het pack dat je op jouw manier samenstelt voor jouw zaak.

Dankzij Proximus beheer je jouw zaak met een pack dat bij je past.

Ontdek Business Flex

Proximus Business

  

Andere artikels van Proximus Business
Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar