Nieuwe website laten bouwen voor je zaak? Makkelijk met Bizz Online!

Gepubliceerd op 20/08/2018 in Inspiratie

Nieuwe website laten bouwen voor je zaak? Makkelijk met Bizz Online!

83% van de Belgische consumenten zoekt online naar producten en diensten. Een site is dus geen extraatje meer, maar cruciaal voor je zaak. Gelukkig bestaat er nu een manier om eenvoudig én goedkoop een website te laten bouwen: Bizz Online. Vertel onze experts over de sterktes van je zaak en zij gaan voor je aan de slag. Makkelijk! Je leest hier hoe Bizz Online werkt en waarom het wat voor jou is.

Nieuwe site? Check Bizz Online!

Een website in 4 supersimpele stappen

Bizz Online is een alles-in-één oplossing voor zaken die online sterker willen staan. Ons team van projectmanagers, webdesigners, copywriters en marketeers doet jouw zaak eruit springen op internet. Zodat je doelgroep jou sneller vindt én je bedrijf vertrouwt.  

Zo werkt Bizz Online:

  1. Je bespreekt met je persoonlijke Bizz Expert wat je zaak nodig heeft
  2. Je Bizz Expert zorgt dat hij voldoende afbeeldingen en tekst heeft
  3. Wij bouwen, publiceren en beheren jouw website
  4. We zorgen dat je door SEO goed scoort in Google
  5. We updaten je gegevens op Google Mijn Bedrijf en 1207
  6. Voor vragen of aanpassingen kan je steeds terecht bij je Bizz Expert

Makkelijk, toch? Vanaf nu heb je je eigen lapje grond op internet. Een krachtige website die snel gevonden wordt door Google. En dus door de mensen met wie je zaken wilt doen.

De voordelen van Bizz Online zijn eindeloos

Een website laten bouwen door Bizz Online is enorm voordelig. En er is ook steeds een Bizz Online-formule die bij de noden van je bedrijf past:

  • S bestaat uit één pagina in één taal
  • M voorziet je van een website met meerdere pagina’s
  • L staat voor een website die je zelf kan personaliseren

Afhankelijk van de Bizz Online-formule die je kiest, duurt het 2 dagen tot 3 weken voor je website klaar is. Bovendien zijn er bij Bizz Online geen verborgen kosten. Zo zitten hosting en onderhoud bij ons al mee in de prijs van de site.

We houden er ook rekening mee dat jij als zaakvoerder andere prioriteiten hebt dan je website: met Bizz Online heb je zelf weinig werk aan je site. Wil je bijvoorbeeld de inhoud van je site aanpassen of aanvullen? Neem gewoon even contact op met jouw Bizz Expert. Rechtstreeks, via chat, e-mail of telefoon. En wij doen de rest.

Bizz Online is hét pakket voor ondernemers die online sterk willen staan. Zonder peperdure rekeningen of dagenlange vergaderingen. Je legt gewoon uit aan je Bizz Expert wat je nodig hebt en tada: onze experts bouwen op enkele dagen tijd je nieuwe website. Inclusief een pagina op Google Mijn Bedrijf en 1207!

Vraag Bizz Online aan

Proximus Business

  

Andere artikels van Proximus Business

Categorieën

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar