×
×

Laat u inspireren

Nieuws filtering op :

De 'cloud' ontsluierd

Laat u inspirerendoor Proximus Bizz team04/06/2015

De 'cloud' ontsluierd

Comments

U wilt een foto op uw smartphone gebruiken in een presentatie die u op uw laptop maakt. Geen zin om mails naar uzelf te sturen en geen kabel van uw smartphone in de buurt? In de cloud verzamelt u al uw gegevens op één centrale plaats. Pluspunt nummer 1, er is natuurlijk meer…

De cloud is een virtuele verzamelplaats voor al uw bedrijfsinformatie – klantengegevens, bestellingen, facturen – maar ook vakantiefoto’s, filmpjes en muziek. U hebt alleen een internetverbinding nodig om ze te raadplegen en te delen. Zo kunt u op elk moment, op elk toestel – uw pc, laptop, smartphone of tablet – al uw documenten bekijken. U bepaalt zelf wie toegang heeft tot uw cloud. Heel makkelijk voor u en uw medewerkers. Ze kunnen altijd de meest recente versie van de Excel waaraan u net nog gewerkt hebt, raadplegen.

Waterdichte back-up
U kunt in de cloud niet alleen uw gegevens veilig opslaan. U kunt ook automatisch back-ups maken van uw pc. Via een internetverbinding worden voortdurend meerdere kopieën van uw gegevens gemaakt. Zo raakt u nooit belangrijke gegevens kwijt, zelfs niet bij een crash van uw toestel.

Servers in de cloud
Hebt u een computernetwerk met een centrale server waarmee de pc’s van uw medewerkers verbonden zijn? Dan weet u best hoeveel investeringen die vergt – niet alleen bij de aanschaf maar ook voor het beheer en het onderhoud. Bespaar u tijd en kosten. De cloud maakt ook uw serverback-up. Toe aan een nieuwe server? Zet alles zonder zorgen veilig in de cloud.

Betaal wat u nodig hebt
U hebt opslagruimte nodig voor 10 GB, 100 GB of 1TB? Deze maand wat meer of minder dan de vorige? Geen probleem: u betaalt alleen wat u nodig hebt.

Interesse in de cloud? Of bent u al Office&Go klant, dan krijgt u 10GB opslagruimte gratis!

Neem meteen een kijkje op www.proximus.be/cloud voor alle details

Bent u bovendien al Office&Go klant, dan krijgt u meteen 10GB opslagruimte gratis.

img-Proximus Bizz team

Proximus Bizz team

Proximus Bizz: Een team van meer dan 40 experts die zelfstandigen en kleine ondernemers de beste ideeën en oplossingen aanreiken voor hun noden.

Proximus Bizz: Een team van meer dan 40 experts die zelfstandigen en kleine ondernemers de beste ideeën en oplossingen aanreiken voor hun noden.


Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Log je in via facebook.

Contact