Webpromo

in plaats van € 24,99 € 12,99 /maand gedurende 3 maanden

Dus een totaal voordeel van €36!

Deze promotie omvat:

Promo-korting alleen online beschikbaar:
-€ 12/maand gedurende 3 maanden. Promo enkel beschikbaar voor een nieuwe mobiel abonnement.

Als u online bestelt, betaalt u:
 • €12,99 gedurende 3 maanden
 • €24,99, vanaf de 4e maand van het abonnement

epic beats

25 GB voor social apps en music apps
Instagram, Snapchat, Facebook & Messenger, Whatsapp, Pinterest, Twitter
Tiktok, Apple Music, Spotify, Google Play Music, SoundCloud, Deezer, One World Radio
En veel meer:
 • 4 GB extra mobiele data voor al de rest
 • 300 belminuten
 • Onbeperkt sms'en
Webpromo

in plaats van € 24,99 € 12,99 /maand x 3 maanden

25GB aan maximale snelheid in België en binnen de EU

Webpromo

in plaats van € 19,99 € 9,99 /maand gedurende 3 maanden

Dus een totaal voordeel van €30!

Deze promotie omvat:

Promo-korting alleen online beschikbaar:
-€ 10/maand gedurende 3 maanden. Promo enkel beschikbaar voor een nieuwe mobiel abonnement.

Als u online bestelt, betaalt u:
 • €9,99 gedurende 3 maanden
 • €19,99, vanaf de 4e maand van het abonnement

epic stories

25 GB voor social apps
Instagram, Snapchat, Facebook & Messenger, Whatsapp, Pinterest, Twitter
Music apps niet inbegrepen
En veel meer:
 • 3 GB extra mobiele data voor al de rest
 • 120 belminuten
 • Onbeperkt sms'en
Webpromo

in plaats van € 19,99 € 9,99 /maand x 3 maanden

25GB aan maximale snelheid in België en binnen de EU

Jouw Epic abonnement

Vanaf in plaats van € 19,99 9,99 /maand

Andere apps nodig? Of meer minuten?

Ontdek onze andere mobiele plannen

Epic worden, da’s easy! Meer details Minder details

Kies je abonnement

Het enige wat jij effe bij de hand moet houden bij je Epic-bestelling zijn je klant-en simkaartnummer bij je huidige gsm-operator. Heb je geen herlaadkaart maar een abonnement? Dan kan je ook gewoon je gsm-nummer doorgeven.

Wij zorgen voor alles

Zodra je bestelling is bevestigd, nemen wij contact op met je huidige gsm-operator om je contract op te zeggen. En we zorgen ervoor dat je gsm-nummer hetzelfde blijft. Dit alles zonder dat je verbinding wordt onderbroken.

Sit back and relax

Van zodra alles gefixt is, krijg je een sms’je dat je Epic ready to go is. Je switcht dan effe je simkaart en voilà.

Ge zijt niet verplicht om een pack te nemen, maar als ge wilt, kunt ge!

 • Mobiel abonnement met eindeloze data voor social + music + video apps
 • Internet thuis
 • TV op al je schermen
 • High performance cloud gaming "Shadow" cadeau

Tarieven buiten bundel in België & EU*

 • Bellen naar vast en mobiel: € 0,30/min
 • Surfen: € 0,10/MB
 • Of nog cheaper? Bestel een extra data bundel via de Epic app.

*Zie voorwaarden voor de lijst of landen

Rates to and from a foreign country (outside the EU)

Bellen, sms’en, mms’en en surfen

De beste smartphones aan de laagste prijzen

#EpicPowers

Constant op ons scherm. Zo ontwikkelt ge talenten

Veelgestelde vragen

Goeie vraag! Je kan aan maximale snelheid data binnenhalen voor al je inbegrepen Epic apps, tot je 25 GB hebt opgebruikt. Daarna zal je internetsnelheid voor deze apps lager liggen in België en binnen de EU, namelijk 512 kB per seconde. Geen zorgen, dit is nog steeds hoog genoeg om je apps verder te gebruiken. Om je een idee te geven: in theorie luister je naar Spotify in normale kwaliteit aan 96 kB per seconde. Wist je trouwens dat je 625 uur lang naar Spotify zou kunnen luisteren voor dat er 25 GB zou zijn opgebruikt?

De social media apps zijn Instagram, Facebook, WhatsApp, Messenger, Pinterest, Twitter en Snapchat. Je moet niet eentje kiezen, je hebt ze allemaal tegelijk. En alle verbruik is inbegrepen, dus ook het uploaden of downloaden van foto’s, Instagram TV, video’s verzenden,...

By the way: de Facebookvideo’s die je bekijkt in je nieuwsoverzicht, die zijn inbegrepen. Ook als je op de video klikt en op een videopagina van Facebook terechtkomt, zit dit in je eindeloze hoop. Maar let op: als je via Facebook op YouTube terechtkomt, dan is de mobiele data niet meer gratis. Ah ja, YouTube is niet inbegrepen bij Epic stories of Epic beats. Wel een grote Youtube fan? Bekijk dan eens Epic combo.

De muziekapps zijn Spotify, Apple Music, Deezer, Soundcloud, Google Play Music, One World Radio-Tomorrowland, Audiomack en TikTok (nieuw !). En ook hier geldt dat alle vebruik is inbegrepen, ook als je Spotifylijsten zou downloaden.

Wanneer je naar deze apps luistert/download zal er geen dataverbruik in rekening worden gebracht. Met "eindeloos luisteren" bedoelen we dus dat je geen data moet betalen. Maar dit wil niet zeggen dat je nu een premium abonnement hebt voor deze diensten. Dat moet je zelf regelen, als je dat wilt.

Ja hoor. Als je meer data nodig hebt dan de 3 of 4 GB in je bundel, kan je 500 MB extra mobiele data kopen, voor maar 5 euro. Die blijft dan 31 dagen geldig. Dit doe je gemakkelijk via de app. Je kan dit zelf activeren, ook als je niet zelf de factuur betaalt, maar vraag de betaler misschien even of dit ok is ;-)

Binnen de 27 EU-landen (+ het Verenigd Koninkrijk, IJsland, Liechtenstein en Noorwegen) is je nationale tariefplan gewoon geldig en kan je gewoon gebruikmaken van je Epic apps, zonder voor mobiele data te betalen. Er is wel een limiet van 25 GB. Wanneer je die 25 GB opgebruikt zal je internetsnelheid voor deze apps lager liggen in België en binnen de EU, namelijk 512 kB per seconde.

De 3 of 4 GB die je krijgt voor alle andere apps, kan je ook gewoon gebruiken in de rest van de EU. Net als de belminuten en de onbeperkte sms’jes.

Ben je niet zo’n krak in aardrijkskunde? Zoek dan effe de EU-landen op voor je vertrekt. Neem nu Andorra, Monaco, San Marino, Zwitserland en Vaticaanstad. Ze lijken EU, maar zijn het niet!

Buiten de EU is er geen gratis data voor je social media, muziek of video apps. Ook je stack van 3/4 GB en je belminuten zijn hier niet geldig. Je moet dan betalen voor elke MB, belminuut of sms. De exacte prijzen verschillen van land tot land.

Check ze op onze site!

Voorwaarden

Promotie geldig t.e.m. 01/11/2020 voor elke nieuwe Epic stories of Epic beats abonnee, behalve bij overschakelingen van bestaande Proximus-abonnementen. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of het gezamenlijk aanbod van een smartphone met abonnementen. De tariefplannen gelden in België en voor verplaatsingen binnen de Europese Unie, IJsland, Noorwegen en Liechtenstein (roaming), met uitzondering van de speciale nummers (voting, 0900, enz.). Onbeperkte diensten en roaming zijn enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik zoals gedefinieerd in de algemene voorwaarden van Proximus. 25 GB aan maximale snelheid in 3G/4G voor je Epic apps in België en in de EU. Eens je 25 GB opgebruikt, surf je onbeperkt verder aan een verlaagde snelheid (maximum 512 Kbps) in België en in de EU. De algemene voorwaarden van de apps blijven/zijn van toepassing. Er kunnen limieten bestaan voor bepaalde apps. Proximus houdt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen met een opzegtermijn van 2 maanden.

Algemeen

 • Onbeperkt gebruik en roaming: enkel voor persoonlijk en normaal/redelijk gebruik, zoals gedefinieerd in de Algemene Voorwaarden van Proximus.
 • Uw tariefplan is geldig in België en onderweg (roaming) binnen de EU* (+ IJsland, Liechtenstein en Noorwegen), met uitzondering van premiumnummers (stemnummers, 0900, enz.) en diensten van derden, waarvoor het tarief wordt bepaald door de beheerder van dat nummer.
 • Ongebruikte belminuten, sms'jes en MB's worden niet overgedragen naar de volgende maand.

Epic data

Epic apps: Je kan 25 GB surfen met je Epic apps aan maximale snelheid in België en binnen de EU. Eens je 25 GB opgebruikt, kan je onbeperkt verder surfen met je endless Epic apps aan een verlaagde snelheid (512 Kbps) in België en binnen de EU.

Je internetconnectie wordt wordt volledig stopgezet (Epic apps en ander dataverbruik) wanneer het dataverbruik oploopt tot € 60 buiten bundel, tot de start van de volgende facturatiecyclus.

De algemene voorwaarden van de apps blijven van toepassing. Voor sommige apps kunnen beperkingen bestaan. Voor meer info, zie www.proximus.be/support.

Proximus behoudt zich het recht voor om het aanbod te wijzigen, rekening houdend met een opzegtermijn van 2 maanden.

Algemene voorwaarden Proximus (PDF)

Epic bellen

Oproepen worden vanaf de 61ste seconde aangerekend per seconde. De 60 minuten inbegrepen in je bundel gelden voor oproepen naar mobiele en vaste nummers.

Epic buiten de EU

Je tariefplan is niet geldig buiten de EU, je zal dus betalen per MB die je verbruikt. Ook je belminuten en sms’en betaal je hier per stuk. De tarieven verschillen per land en kan je hier (PDF) raadplegen.

* Duitsland, Oostenrijk, Bulgarije, Cyprus, Kroatië, Denemarken, Spanje, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Frans-Guyana; Hongarije, Åland-eilanden (Finland), Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Nederland, Polen, Portugal, Tsjechische Republiek, Réunion, Roemenië, het Verenigd Koninkrijk, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië en Zweden + IJsland, Liechtenstein en Noorwegen.

Heb je een app ontwikkeld die valt binnen de categorie social media, muziek of video? En zou je graag deel uit maken van het Epic offer zodat onze abonnees jouw app kunnen gebruiken zonder mobiele data te verbruiken? Vul dan het formulier hieronder in en we behandelen jouw aanvraag zo snel mogelijk!

Welk Epic gsm-abonnement kiezen?

Je twijfelt tussen de twee Epic abonnementen? Lees hieronder hun beschrijving die je kan helpen bij het kiezen!

 • Epic Beats is het ideale gsm-abonnement voor muziekliefhebbers en social media fanaten!
 • Epic Stories is er voor zij die verknocht zijn aan social media!
 • Epic Beats
  Epic Beats is het ideale gsm-abonnement voor muziekliefhebbers en social media fanaten!
  Je beschikt over eindeloze data voor social media- (Instagram, Facebook, Twitter, Messenger, WhatsApp, Pinterest en Snapchat), maar vooral voor music-apps! (Apple Music, Spotify, Google Play Music, SoundCloud en Deezer)
  Met Epic Beats kun je dus eindeloos genieten van social en music apps zonder ooit zonder data te vallen.
  Je kan ook genieten van 300 belminuten, onbeperkt sms’en en 4 GB extra mobiele data voor al de rest.
 • Epic Stories
  Epic Stories is er voor zij die verknocht zijn aan social media!
  Ja hoor, met Epic Stories kan je à volonté surfen op je favoriete sociale netwerken (Instagram, Facebook, Twitter, Messenger, WhatsApp, Pinterest en Snapchat).
  Deel je mooiste stories met Instagram en Facebook, contacteer je vrienden via Messenger en WhatsApp, stuur originele Snaps met Snapchat en tweets via Twitter en pin afbeeldingen op Pinterest zonder je zorgen te maken over je dataverbruik!
  Bovenop de eindeloze data voor sociale media ontvang je 3 GB extra voor je andere online activiteiten, 120 belminuten en een onbeperkt aantal sms’en!

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: