×

Uw domeinnaamgegevens (whois) wijzigen

Jaarlijks worden er door miljoenen mensen domeinnamen geregistreerd bij diverse registrars, waar Proximus er één van is.

Het beleid van ICANN verplicht de domeinnaamhouder om zijn contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer, administratieve en technische contacten, enz.), bij sommigen beter bekend als whois-data, mee te delen en deze actueel te houden.

Als uw contactgegevens niet actueel of onjuist zijn, dan kan dit leiden tot schorsing of annulering van uw domeinnaam.

U kunt zelf de contactdetails van uw domeinnaam aanpassen in MyProximus (enkel via de website, niet in de app). Om dit te doen, volg deze stappen:

1. Log in op MyProximus om uw producten te bekijken. Nog geen account? Maak een MyProximus-account aan.

Bekijk uw producten
    Login of wachtwoord vergeten? Vind uw login en stel een nieuw wachtwoord in.
  2. Klik onderaan op uw domeinnaam.

Domeinnaam in MyProximus
  3. Onder Mijn administratieve gegevens (Whois gegevens) kunt u uw contactdetails (naam, voornaam, adres, telefoon, fax en e-mail) wijzigen.

Mijn administratieve gegevens (Whois gegevens) in MyProximus
  4. Klik op Wijzigen.
Controleer uw e-mailadres.

U zult een e-mail ontvangen op het contact e-mailadres dat u hebt opgegeven. Uw domeinnaamgegevens zijn pas gewijzigd wanneer u op de bevestigingslink in deze e-mail hebt geklikt.