Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Gratis TV Replay: hoe en voor wie?

TV Replay

TV Replay is een functie van Proximus waarmee je in de tv-gids 36 uur terug in de tijd kunt gaan om programma's te bekijken die al zijn uitgezonden. Er zijn 2 formules beschikbaar:

  • TV Replay (gratis): 36 uur terug in de tijd
  • TV Replay + (betalend): 36 uur terug in de tijd + de mogelijkheid om vooruit te spoelen in het bekeken programma

Beschik je over een Pack met TV (gecommercialiseerd na 2012) dan krijg je sinds 1 juni 2015 TV Replay gratis in je Pack. Je kunt TV Replay onmiddellijk gebruiken via je tv-gids: druk op de -toets van je afstandsbediening, kies een programma in het verleden waar het TV Replay-logo TV Replay mogelijk bij staat en druk op om het te bekijken.

Heb je een Pack maar kun je TV Replay niet gebruiken, contacteer ons dan om een nieuw pack te activeren.

Je kunt TV Replay onmiddellijk gebruiken via je tv-gids. Druk op de -toets van je afstandsbediening, kies een programma in het verleden waar het TV Replay-logo TV Replay mogelijk bij staat en druk op om het te bekijken.

Less hoe TV Replay gebruiken.

Indien je over een Pack beschikt (gecommercialiseerd na 2012) werd de activatie reeds voor je gedaan - je hoeft hiervoor dus niets meer te ondernemen. De betalende optie die wordt getoond is niet voor je van toepassing.

Je hebt waarschijnlijk een Proximus-Pack aangekocht voor 2012. Neem contact met ons op om over te schakelen naar een nieuwer Pack. TV Replay is immers gratis bij Pack die aangekocht werden na 2015.

Koppel je modem en decoder af. Sluit daarna opnieuw je modem aan en daarna je decoder. Als je hierna nog altijd geen TV Replay hebt, contacteer ons.

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Hulp nodig?