×

Installatie van de Mobile Coverage Extender (Pro)

Als je binnenshuis slecht kunt bellen of surfen met je smartphone, kun je met de Mobile Coverage Extender (Pro) het bereik versterken.

Enkele tips voor je je Mobile Coverage Extender (Pro) installeert:

• Plaats je toestel in een open ruimte en centraal in huis. Vermijd van het te installeren in de buurt van een raam, deur of in de garage. Indien nodig, gebruik een ethernetadapter (Devolo of PLC).
  • Heb je geen vrije ethernetpoort meer op je modem? Verwijder een ongebruikte kabel of installeer een LAN-switch tussen je Mobile Coverage Extender (Pro) en je modem. Meer info in één van onze verkooppunten.
  • Je kunt slechts één Mobile Coverage Extender per internetlijn installeren. Dit is niet van toepassing voor de Mobile Coverage Extender Pro. Vraag advies in een verkooppunt of aan je accountmanager.
  • Je kunt het toestel niet op een ander adres installeren en je verplaatst het best niet binnenhuis.

Opgelet: de Mobile Coverage Extender ondersteunt enkel 3G, geen 4G of 5G.

Voor de levering van de Mobile Coverage Extender kunnen 2 verschillende toestellen worden voorzien. Kies je toestel om de installatiegids te raadplegen of downloaden (.pdf) :

Mobile Coverage Extender

Mobile Coverage Extender

Download de beknopte handleiding. Meer info nodig? Download dan de uitgebreide installatiegids (in het Engels).

Mobile Coverage Extender Pro

Mobile Coverage Extender Pro

Download de beknopte handleiding. Meer info nodig? Download dan de uitgebreide installatiegids (in het Engels).