×

Wachtwoord voor Cloud Exchange

Wachtwoord van de beheerdersaccount wijzigen

Bent u het wachtwoord van uw originele beheerdersaccount vergeten, waardoor u niet meer kunt inloggen op Cloud Exchange? Contacteer dan onze klantendienst.

Wachtwoord van een gebruikersaccount wijzigen

Is één van de gebruikers z’n wachtwoord vergeten? Alleen als beheerder kunt u een nieuw wachtwoord instellen voor deze gebruiker.

1. Log in op Cloud Exchange met uw beheerderslogin en –wachtwoord.

Aanmelden op Cloud Exchange
  2. Klik op Gebruikers weergevenGebruikers weergeven
  3. Klik op de naam van de gebruiker.
    Klik op de naam van de gebruiker.
  4. Klik op Wachtwoord opnieuw instellen.
    Klik op wachtwoord opnieuw instellen.
  5. Vul 2 keer het nieuwe wachtwoord in en klik op Opslaan.
    Let op, u kunt geen wachtwoord instellen dat recent al werd gebruikt.
    Vul het wachtwoord 2 keer in.
  6. Het bericht “Wachtwoord is opnieuw ingesteld” verschijnt op het scherm.
  7. Klik op OK.

Het nieuwe wachtwoord is onmiddellijk actief. Vergeet niet om dit wachtwoord te delen met de gebruiker.