×

Uw SCART/Péritel-kabel vervangen door een HDMI-kabel

De aansluiting van uw Proximus TV-decoder op uw tv met een HDMI-kabel in plaats van een SCART/Péritel-kabel garandeert een betere beeldkwaliteit. We leggen uit hoe het moet:

1. Controleer dat uw tv een HDMI-aansluiting heeft.
  2. Koppel uw SCART/Péritel-kabel los van uw decoder.
  3. Sluit uw HDMI-kabel aan op uw decoder.
  4. Koppel de SCART/Péritel-kabel los van uw tv.
  5. Sluit uw HDMI-kabel aan op uw tv.
  6. Als het Proximus TV-beeld niet automatisch terugkeert, drukt u op de EXT-toets van uw afstandsbediening tot het beeld opnieuw verschijnt. Werkt het nog steeds niet? Neem de afstandsbediening van uw tv en druk op de knop Source, Ext, Input of VCR (afhankelijk van het tv-model).

Zo kunt u Proximus TV met een betere beeldkwaliteit bekijken.

Uw Scart-kabel vervangen door een HDMI-kabel Volg deze instructies om uw scart-kabel te vervangen door een HDMI-kabel en de beeldkwaliteit op HD-kanalen zal bemerkelijk beter zijn.