Apps in de Android-decoder/TV Box

Als je een Android TV-decoder hebt, kun je er apps (Disney+, YouTube, Netflix, Amazon Prime Video, Spotify, Twitch, enz.) op installeren om filmpjes te bekijken, om series en films te streamen, om te gamen, enz.

Een app installeren

Apps op je Android TV-decoder installeren In deze video leggen we uit hoe je apps vanop de Google Play store kunt installeren op je Android TV-decoder om deze direct op je tv te kunnen gebruiken.
  1. Druk op de Home-knop van je Proximus-afstandsbediening.
  2. Ga naar Apps in de menubalk.
  3. Kies de gewenste app uit de catalogus en installeer deze. Voor sommige apps word je gevraagd om een login aan te maken. Afhankelijk van de app kun je ze op de decoder aanmaken of dezelfde identificatiegegevens gebruiken als die welke voor deze diensten op het web of op andere kanalen zijn aangemaakt.

Heb je geen Google-account of heb je je er niet mee aangemeld bij de installatie van je decoder, druk dan op  Google Playen volg de instructies om een account te maken en/of je aan te melden.

Kun je de gewenste app niet vinden? Jammer. Enkel de leverancier van de app beslist of zijn app beschikbaar is in de Android TV-catalogus.

• Alleen de Amazon Prime Video-dienst is toegankelijk via de Proximus Android TV-decoder. Amazon Music, Prime Reading en Prime Gaming zijn niet beschikbaar.

Een app verwijderen

1. Druk op de Home-knop van je Proximus-afstandsbediening.
  2. Ga naar Apps in de menubalk.
  3. Ga naar Google Play StoreGoogle Play.
  4. Ga in de menubalk naar Mijn apps.
  5. Kies de app die je wilt verwijderen.
  6. Druk op Verwijderen en dan op OK om te bevestigen.