×

Activeren of wijzigen van een tv-optie of tv-bundel

Bestel een tv-optie (bv. een tv-boeket, sport- of kinderzenders, Netflix) of tv-bundel via MyProximus of via uw tv-toestel.
Deze wijzigen of annuleren kan enkel via MyProximus.

Activeren

Via MyProximus-app
  1. Kies Proximus TV in uw Producten.
  2. Kies Optie.
  3. Kies een thema.
  4. Kies de optie die u wilt activeren. Bevestig uw keuze.
  5. Uw optie is geactiveerd. U kunt kijken naar uw nieuwe tv-programma’s binnen enkele uren. U ziet steeds een  naast de door u gekozen tv-bundel.
Activeer Netflix op uw tv

Nadat u Netflix hebt geactiveerd in MyProximus, dient u deze ook te activeren in uw tv-menu.

Via MyProximus
U kunt alle opties en tv-bundels activeren via MyProximus : entertainment, voetbalzenders, kinderzenders, enz.

1. Log in op MyProximus om uw producten en diensten te beheren.
    Bekijk uw producten
  2. Klik op het Proximus TV-icoon . Alle beschikbare opties verschijnen op het scherm.
  3. Klik op de optie die u wilt activeren. Ziet u een ? Dan kunt u deze optie kiezen als tv-bundel (inbegrepen bij uw Pack).
  4. Bevestig uw keuze.
  5. Uw optie is geactiveerd. U kunt kijken naar uw nieuwe tv-programma’s binnen enkele uren. U ziet steeds een  naast de door u gekozen tv-bundel.
Activeer Netflix op uw tv

Nadat u Netflix hebt geactiveerd in MyProximus, dient u deze ook te activeren in uw tv-menu.

Via Proximus TV

U kunt de tv-opties activeren via uw tv-menu: entertainment, voetbal op aanvraag, Wanagogo, enz.

Nieuw Proximus TV-menu

Het menu start met Mijn bibliotheek, televisie en shop.

1. Druk op la touche on demand en ga naar Shop > Activeer een optie.
  2. Maak uw keuze uit de opties, tv-boeketten en passen.
  3. Selecteer Activeer deze optie. U krijgt een verwittigingsbericht wanneer het een tv-bundel betreft.
  4. Voer uw pincode in (standaard 1234, behalve indien u uw pincodes voor Proximus TV gewijzigd hebt) en bevestig.
Proximus TV-menu

Het menu start met Televisie, op aanvraag, voor mij aanbevolen, enz.

1. Druk op la touche on demand en ga naar Mijn account > Abonnement > Shopping.
  2. Maak uw keuze uit de opties, tv-boeketten en passen.
  3. Selecteer Bestellen. U krijgt een verwittigingsbericht wanneer het een tv-bundel betreft.
  4. Voer uw pincode in (standaard 1234, behalve indien u uw pincodes voor Proximus TV gewijzigd hebt ) en bevestig.

Wijzigen of deactiveren

U kunt een optie deactiveren via MyProximus of via de MyProximus-app . Indien u de tv-bundel in uw Pack wilt wijzigen, dient u deze bundel eerst te deactiveren vooraleer een nieuwe te activeren.

Via MyProximus-app
  1. Kies Proximus TV in uw Producten.
  2. Kies Optie.
  3. Kies een thema.
  4. Kies de optie die u wilt deactiveren. Bevestig uw keuze.
  5. Uw optie is gedeactiveerd. Indien de optie een tv-bundel betreft, kunt u direct een andere kiezen. U kunt kijken naar uw nieuwe tv-programma’s binnen enkele uren.
Netflix deactiveren

U moet uw Netflix-account opzeggen, anders blijft uw betaling via Proximus doorlopen. Daarna kunt u uw optie of uw favoriete tv-bundel wijzigen of deactiveren.

Via MyProximus
  1. Log in op MyProximus om uw producten en diensten te beheren.
    Bekijk uw producten
  2. Klik op het Proximus TV-icoon . Alle beschikbare opties verschijnen op het scherm. Ziet u een  Dan is deze optie gekozen als tv-bundel (inbegrepen bij uw Pack).
  3. Klik op de tab Actief, daarna op de optie die u wilt deactiveren en dan op Beheer.
  4. Bevestig uw keuze.
  5. Uw optie is gedeactiveerd. Indien de optie een tv-bundel betreft, kunt u direct een andere kiezen. U kunt kijken naar uw nieuwe tv-programma’s binnen enkele uren.
Netflix deactiveren

U moet uw Netflix-account opzeggen, anders blijft uw betaling via Proximus doorlopen. Daarna kunt u uw optie of uw favoriete tv-bundel wijzigen of deactiveren.