×

Uw Wi-Fi Booster resetten

Heeft u een probleem met uw Wi-Fi Booster? Probeer eerst de volgende oplossingen:

1. Start uw Wi-Fi Booster opnieuw op door op de Power-knop te drukken om het apparaat uit te schakelen en enkele seconden later opnieuw in te drukken. De Power-LED licht niet op? Controleer of het apparaat is aangesloten op een stopcontact.
  2. Controleer of de schakelaar aan de achterkant van de Wi-Fi Booster in de AUTO-stand staat, tenzij u deze via een Ethernetkabel op de modem hebt aangesloten (in dit geval moet de schakelaar op Access Point staan).
  3. De Wi-Fi Booster opnieuw synchroniseren. Let op: Denk eraan dat dubbele synchronisatie vereist is, zoals aangegeven in de installatiegids.
  4. Kijk naar de lampjes van uw Wi-Fi Booster.

Uw probleem is niet opgelost? Wij raden u aan om uw Wi-Fi Booster te resetten:

1. Druk minstens 10 seconden met een potlood of tandenstoker in het kleine gaatje aan de achterkant van het apparaat.
  2. Laat los wanneer alle LED's behalve Power en WPS uitgaan. Het WPS-indicatielampje gaat na enkele seconden uit.
  3. Koppel uw Wi-Fi Booster los.

Uw Wi-Fi Booster is gereset. U kunt het opnieuw installeren.

Réinitialisation du Wi-Fi Booster