De taal van de tv-menu's wijzigen

Zijn de menu's van je tv in het Frans? Wijzig de taal van de TV Box en krijg je menu’s in het Nederlands. Duits en Engels zijn niet beschikbaar.

TV Box

TV menu with blue and purple Proximus logo
  1. Druk op de menu-toets en selecteer:
    • in het Frans: Paramètres > Mes préférences > Langue.
    • in het Nederlands: Instellingen > Mijn voorkeur > Taal.
  2. Selecteer de gewenste taal (Nederlands of Frans) en selecteer daarna Valider (of Bevestigen) om de wijzigingen op te slaan.

Je hebt de taal van je tv-menu gewijzigd. De wijziging gebeurt onmiddellijk. Je hoeft dus je tv of TV Box niet te herstarten.

Android TV Box

TV menu with white Proximus logo
  1. Druk op  the menu key en selecteer :
    • in het Frans: Paramètres > Mes préférences > Langue.
    • in het Nederlands: Instellingen > Mijn voorkeur > Taal.
  2. Selecteer de gewenste taal (Nederlands of Frans) en selecteer daarna Valider (of Bevestigen) om de wijzigingen op te slaan.

Je hebt de taal van je tv-menu gewijzigd. De wijziging gebeurt onmiddellijk. Je hoeft dus je tv of TV Box niet te herstarten.