×

Bestanden downloaden uit de cloud

U kunt bestanden uit de cloud downloaden via de Cloud-app op gsm of tablet of via de Proximus Cloud-website.

Bestanden downloaden via de Cloud-app op gsm of tablet
  1. Open de Proximus Cloud-app. (Hoe Proximus Cloud installeren op uw gsm of tablet?)
  2. Selecteer een bestand.
  3. Klik op de knop (op iOS of Android) of op de knop  en daarna op Downloaden (op Windows Phone).
Bestanden downloaden via de Cloud-app op pc of Mac

Het is niet mogelijk om bestanden te downloaden via de Cloud-app voor pc of Mac.

Bestanden downloaden via de Proximus Cloud-website
  1. Surf naar proximuscloud.be.
  2. Selecteer één of meerdere bestanden.
  3. Klik op Meer en daarna op Downloaden. De gedownloade bestanden worden standaard opgeslagen in de map Downloads op uw computer.
    N.B. Als u meerdere bestanden of mappen tegelijkertijd download, dan slaat Proximus Cloud deze op als een zip-bestand.