Kan ik fiber hebben ?

Fiber komt binnenkort naar de Oostkantons!

Go Fiber en Proximus bieden het snelste internet!

Fiber komt binnenkort naar je toe!

Go Fiber, dat het fibernetwerk in de Oostkantons aanlegt, start binnenkort in samenwerking met Proximus met de installatie van fiber in je streek.

Wees als eerste op de hoogte wanneer fiber, het snelste internet van 't land, beschikbaar is op jouw adres.

Wanneer wordt fiber bij jou beschikbaar?

  • 2024: Eupen, St Vith, Kelmis, Butchenbach, Amel
  • 2025: Raeren, Lontzen
  • 2026: Burg-Reuland, Bullingen

De 3 voordelen van fiber tot in je woning

Ultrasnel internet

Ongeëvenaarde snelheden zodat je in een mum van tijd bestanden, foto's, series of games kan downloaden en uploaden.

Ultra-stabiele verbinding

Een straffe verbinding voor het hele gezin, op al jouw aangesloten apparaten, en overal in jouw huis.

Ultralage latency

Vliegensvlugge reactietijd zonder vertraging of onderbreking om je een voorsprong te geven op jouw tegenstanders.

Proximus fiber

Het snelste internet van ‘t land, volgens Ookla®

Download de Lord of the Rings trilogie in HD (30 GB)

Deel een vakantiefotoalbum met je familie (10 GB)

Vragen die je misschien nog hebt

Proximus en Go Fiber werken samen om het beste fibernetwerk zo snel mogelijk uit te rollen.

Go Fiber bouwt en beheert netwerken. Dit bedrijf legt de straten open om fiber te installeren en de kabels door te trekken tot in je woning. Proximus voltooit de installatie door je modem aan te sluiten op fiber. Ten slotte zal Proximus ook je nieuwe fiberproducten activeren. Voor meer informatie over Go Fiber kun je terecht op hun website.

Fiber of glasvezel is een toekomstbestendige technologie: het verzendt gegevens over grote afstanden met de snelheid van het licht. Fiber biedt tal van voordelen, waaronder een ultrasnelle en veel stabielere internetverbinding en een ultralage latency.

Proximus moderniseert zijn netwerk (samen met andere partners zoals Fiberklaar en Unifiber) en vervangt geleidelijk zijn huidige koperkabels door fiberkabels. En in tegenstelling tot de meeste andere operatoren installeert Proximus fiber tot in de huizen van zijn klanten om de best mogelijke prestaties te garanderen, vandaag en morgen. Uiteindelijk zal het kopernetwerk van Proximus volledig vervangen worden door deze nieuwe technologie.

De meeste nieuwe woonwijken en appartementsgebouwen worden onmiddellijk op ons fibernetwerk aangesloten, in overleg met de bouwsector.

Ontdek wat fiber is in een video.

Vraag je de installatie van fiber door Proximus aan, dan ga je ermee akkoord dat, zodra Go Fiber klaar is met de installatie, we opnieuw contact met je opnemen in verband met je Fiber-pack.

Twee vliegen in één klap dus! Je kunt de installatie ook aanvragen bij Go Fiber.

Met ons fiberaanbod kies je de internetervaring die bij jouw behoeften past:

  • Mega Fiber, ideaal voor thuiswerkers en streamers met snelheden tot 500 Mbps download en 500 Mbps upload: supersnel internet om te voldoen aan de behoeften van meerdere gebruikers met gelijke download- en uploadsnelheden.
  • Giga Fiber, ideaal voor gezinnen met snelheden tot 2,5 Gbps download en 500 Mbps upload: gigasnel internet om te voldoen aan de behoeften van meerdere gelijktijdige gebruikers, tot 2 Wi-Fi Boosters voor een betere verbinding in elke kamer van jouw huis en een vaste lijn met onbeperkt bellen in België 24/7.
  • Ultra Fiber, ideaal voor grote gezinnen en gamers met snelheden tot 8,5 Gbps download en 1 Gbps upload: het snelste internet beschikbaar in België zowel in download als in upload om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende internetgebruikers, tot 2 Wi-Fi Boosters voor een betere verbinding in alle kamers van jouw huis en een vaste lijn met onbeperkt bellen in België 24/7.

Houd er rekening mee dat in sommige specifieke gevallen de bekabeling in jouw gebouw het alleen mogelijk maakt om te profiteren van maximale snelheden van 1 Gbps/500 Mbps. Voor meer informatie kan je contact opnemen met je syndicus of eigenaar.

  • 2024: Eupen, St Vith, Kelmis, Butchenbach, Amel
  • 2025: Raeren, Lontzen
  • 2026: Burg-Reuland, Bullingen

Alle veelgestelde vragen

Wil je meer weten over fiber?

Klantendienst

Fiber evenementen