Kan ik glasvezel hebben?

Fiber komt naar Geldenaken

Kies voor de technologie van de toekomst

Geldenaken stapt over naar fiber

Om de uitrol van glasvezel in Wallonië te versnellen, heeft Proximus de handen in elkaar geslagen met netwerkbouwer Unifiber. Unifiber is momenteel bezig met de aanleg van de vezel in Geldenaken. Dit supersnelle en stabiele netwerk zal het dataverkeer dat in de toekomst zal blijven toenemen, probleemloos kunnen verwerken. Het wordt uitgerold in het stadscentrum en de omliggende gebieden en zal uiteindelijk het huidige koperkabelnetwerk vervangen.

Drie belangrijke installatiestappen

  1. Straat per straat leggen we onze glasvezelkabel in je wijk. Om de installatie tot aan je woning of onderneming mogelijk te maken, zijn voorbereidende werken noodzakelijk: graaf- of gevelwerken. We doen er alles aan om de hinder tot een minimum te beperken en houden je doorlopend op de hoogte van de termijnen.

    Alles weten over de gevelwerken

Meer vragen?

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

1Waarde van de installatie: € 350 incl. btw voor residentiële klanten en € 286 excl. btw voor zelfstandigen en kleine ondernemingen. Geldig voor elke activering van een Flex Fiber , Business Flex Fiber -pack. Indien je opteert voor een ander Fiber-pack (Internet Fiber + TV, Internet Fiber + Telephony, Telephony + TV of Internet Fiber + mobile + TV) of enkel Internet Fiber, worden installatiekosten aangerekend voor een nieuwe installatie: € 59 incl. btw voor residentiële klanten en € 48,76 excl. btw voor zelfstandigen en kleine ondernemingen.

Waarom voor fiber of glasvezel kiezen?

Kiezen voor glasvezel is kiezen voor supersnel en stabiel internet zonder onderbreking of vertraging. Je beschikt over snelheden tot 1 Gbps om te downloaden en tot 100 Mbps om te uploaden met Flex Fiber. Een fiberverbinding is de droom van gameliefhebbers en zij die graag razendsnel downloaden!

Downloadsnelheid
Fiber Boost option (1 Gbps per seconde)
Downloadsnelheid
Standaard verbinding (70 Mbps)
Film (1,5 GB) 12 seconden 3 minuten
Videogame (5 GB) 42 seconden 10 minuten

Ontdek hieronder de voordelen van fiber of glasvezel:

  • Glasvezel voor een razendsnelle internetverbinding
  • Glasvezel voor een uiterst stabiele internetverbinding
  • Glasvezel voor ultra high definition beeldkwaliteit
  • Glasvezel is niet duurder dan een traditionele verbinding
  • Glasvezel verhoogt de waarde van je woning