Kan ik glasvezel hebben?

Fiber komt naar Aarschot

Kies voor de technologie van de toekomst

Aarschot stapt over naar fiber

In Aarschot wordt er een supersnel en stabiel netwerk geïnstalleerd dat het groeiende dataverkeer van de toekomst moeiteloos aankan. Dit netwerk wordt stapsgewijs aangelegd in de binnenstad en in de omliggende wijken en zal uiteindelijk ons huidige netwerk vervangen.

Drie belangrijke installatiestappen

  1. Straat per straat leggen we onze glasvezelkabel in je wijk. Om de installatie tot aan je woning of onderneming mogelijk te maken, zijn voorbereidende werken noodzakelijk: graaf- of gevelwerken. We doen er alles aan om de hinder tot een minimum te beperken en houden je doorlopend op de hoogte van de termijnen.

    Alles weten over de gevelwerken

Meer vragen?

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

1Waarde van de installatie: € 350 incl. btw voor residentiële klanten en € 286 excl. btw voor zelfstandigen en kleine ondernemingen. Geldig voor elke activering van een Flex Fiber , Business Flex Fiber -pack. Indien je opteert voor een ander Fiber-pack (Internet Fiber + TV, Internet Fiber + Telephony, Telephony + TV of Internet Fiber + mobile + TV) of enkel Internet Fiber, worden installatiekosten aangerekend voor een nieuwe installatie: € 59 incl. btw voor residentiële klanten en € 48,76 excl. btw voor zelfstandigen en kleine ondernemingen.

Waarom voor fiber of glasvezel kiezen?

Kiezen voor glasvezel is kiezen voor supersnel en stabiel internet zonder onderbreking of vertraging. Je beschikt over snelheden tot 1 Gbps om te downloaden en tot 100 Mbps om te uploaden met Flex Fiber. Een fiberverbinding is de droom van gameliefhebbers en zij die graag razendsnel downloaden!

Downloadsnelheid
Fiber Boost option (1 Gbps per seconde)
Downloadsnelheid
Standaard verbinding (70 Mbps)
Film (1,5 GB) 12 seconden 3 minuten
Videogame (5 GB) 42 seconden 10 minuten

Ontdek hieronder de voordelen van fiber of glasvezel:

  • Glasvezel voor een razendsnelle internetverbinding
  • Glasvezel voor een uiterst stabiele internetverbinding
  • Glasvezel voor ultra high definition beeldkwaliteit
  • Glasvezel is niet duurder dan een traditionele verbinding
  • Glasvezel verhoogt de waarde van je woning