×
×

Het nieuwe werken

Contacteer mij

Het nieuwe werken

Uw klanten zijn flexibeler geworden en uw werknemers ook. Moderne technologie laat hun toe te werken waar en wanneer ze willen op eender welk toestel. Zo verliezen ze geen tijd meer in het verkeer en bereiken ze een beter evenwicht tussen werk en privé. Wij helpen u om dit optimaal te laten verlopen voor uw werknemers, uw klanten én voor uw bedrijf.

Uw noden

Flexdesks en homeworking

Het nieuwe werken bestaat uit een mix van drie componenten:

  • HR zorgt voor duidelijke afspraken zodat iedereen op een gepaste resultaatgerichte manier kan werken.
  • Aangepaste faciliteiten zorgen voor flexdesks, meer zaaltjes voor individuele of kleinschalige meetings, plaatsen voor creatieve brainstormingsessies en stille ruimtes.
  • ICT-oplossingen zorgen ervoor dat uw werknemers overal bereikbaar zijn en vanop iedere plek informatie met teamleden kunnen uitwisselen.
Een nieuwe manier van werken via  flexdesks en homeworking.

Proximus Engage consultancy

Proximus helpt u om deze manier van werken binnen uw bedrijf te introduceren. We organiseren workshops met alle betrokkenen (bv. management van CxO-niveau, HR, Facilities, Fleet, businessunits, enz.). Er wordt een roadmap opgesteld met duidelijke taken en milestones. De implementatie ervan is de laatste stap. Onze oplossingen en diensten staan voor u klaar om het nieuwe werken tot een succes te maken:  connectiviteit, unified communications, collaboration, cloudinfrastructuur, tariefplannen, beveiliging, remote conferencing, gegevensbescherming, enz.

Een nieuwe manier van werken via  flexdesks en homeworking.

Maak gebruik van onze ervaring

We gebruiken onze eigen ervaring om andere organisaties te helpen bij deze nieuwe manier van werken. De hele benadering vereist planning binnen HR, Facilities, Fleet, businessunits en IT. Onze ervaring wijst uit dat 99% van de medewerkers tevreden is over tele- en homeworking. 68% van de people managers stelt vast dat de productiviteit van hun medewerkers is verbeterd.

Een nieuwe manier van werken via  flexdesks en homeworking.

De nieuwe manier van werken bij Proximus triomfeert op de Deauville Green Awards en krijgt nu ook een Employer branding award! Proximus stelt de eigen ervaring en kennis met de nieuwe manier van werken ten dienste van bedrijven en organisaties.

Klantenverhalen

ONVA-RVJ

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!