Workplace-as-a-Service

Wij beheren uw werkplek

  • Lagere totale eigendomskosten
  • Totaaloplossing voor de hybride werkplek
  • Voorspelbare kost per gebruiker per maand

Totaaloplossing voor uw hybride werkplek

Heb uw moeite met het complexe beheer van uw hybride werkplek? Wij vereenvoudigen het voor u met Workplace-as-a-Service. Wij bieden een totaaloplossing met de juiste apparatuur, efficiënte processen en effectieve resultaten.

Ons team van experten helpt u om de digitalisering van uw bedrijf te versnellen, waardoor uw medewerkers meer tijd hebben om zich op belangrijke taken te concentreren. We hebben een aanpak op maat en een bewezen staat van dienst voor bedrijven met meer dan 200 werkplekken.

Hoe werkt Workplace-as-a-Service?

Zijn uw medewerkers vaak onderweg of werken ze op kantoor? Wij voorzien hen niet alleen van laptops of smartphones met 5G en Fiber wanneer dit beschikbaar is maar we beheren ook de samenwerkingsplatformen (Teams, Webex, …), toestellen met daarop draaiende applicaties, security en nog veel meer.

Wij beheren uw werkplek. U stelt uw eigen pakket samen met hulp van onze gecertificeerde experten. Via een stappenplan komt u tot de juiste samenstelling.

We werken samen met lokale partners die uw business goed kennen.

WPaaS is  een dienstenmodel waarbij u betaalt per gebruiker, u bepaalt wat erin zit.

Waarom Proximus NXT?

Krachtig ecosysteem: de belangrijkste troef van Proximus NXT ligt in de kracht van ons open ecosysteem via onze gespecialiseerde filialen en unieke samenwerkingsakkoorden met hyperscalers in cloud, data en cybersecurity.

Op maat: wij werken op maat van uw bedrijf en kennen elke sector. Onze WPaaS oplossingen bewijzen hun efficiëntie al vanaf 200 werkplekken.

SLA en XLA: wij garanderen klassieke SLA’s, maar hebben ook XLA’s op gebruikerstevredenheid

Zorgeloze ICT

U kunt zich richten op uw core business terwijl wij zorgen voor:

  • Gebruikersinfrastructuur: pc's, mobiele toestellen, meeting roomuitrusting enz.
  • Beheer van de levenscyclus van alle apparaten en softwarelicenties
  • Internetverbinding en security thuis, onderweg en op kantoor
  • Ondersteuning vanop afstand en ter plaatse
  • Eén contact voor telecom, ICT, gebruikersopleidingen en ondersteuning
Mensura vroeg een totale ontzorging op vlak van werkplekdiensten en vond deze in ons modulair dienstenaanbod waarin we als partners streven naar standaardisering en automatisering.

Gaetan Tytgat, Success manager bij Mensura - 2022

Ons stappenplan

Tevreden klanten

Waalse vaccinatiecentra snel geïmplementeerd

Proximus zorgde voor de IT-ondersteuning van een 40-tal vaste en 12 mobiele vaccinatiecentra in Wallonië. Een gigantisch technische en logistieke operatie die dankzij een sterk ecosysteem op tijd klaar was voor de start van de vaccinatiecampagne.

700 nieuwe laptops op 2 maanden tijd

Mensura schakelde Spear-IT (behorend tot de Proximus-groep) in om op korte tijd 700 medewerkers een nieuwe laptop te bezorgen, samen met een korte training. Dankzij een feilloze planning was de nationale implementatie op 2 maanden afgerond.

Beheer van 26.000 mobiele toestellen

Via de tablet krijgen de treinbestuurders in realtime informatie over hun traject, de haltes en de bijhorende veiligheidsinstructies. Maar evengoed hebben ze toegang tot het hr-portaal, waar ze onder meer hun werkplanning kunnen inkijken of verlofdagen aanvragen.

Lees meer