Website

Creëer je gepersonaliseerde website

Jouw gepersonaliseerde website

Vanaf 39 /maand

 • Bouw eenvoudig je eigen website met de hulp van een coach
 • Stel je business voor om nieuwe klanten aan te trekken
 • Volg online en via de app hoe goed je website het doet
Vraag je gratis demo

Een professionele website op het lijf van je bedrijf geschreven

In welke branche je bedrijf ook actief is, wij hebben de skills om je bedrijf online te krijgen. Ons team maakt gebruik van best practice-advies en technische expertise om te weten wat jij nodig hebt.

Laat het aan ons over

Wat je marketingniveau of digitale expertise ook is, laat het moeilijke werk aan je website gewoon aan ons over, zodat jij je kunt concentreren op je kernactiviteit.

Volg op je smartphone hoe je bedrijf online groeit

Met de Business Booster-app kun je volgen hoe goed je website het doet en ze van gelijk waar bijwerken. Meet je online prestaties en gebruik onze hulp om nog beter te scoren.

Een website op maat voor elke behoefte

Website Essential

Het juiste aanbod om het digitale avontuur van je bedrijf te starten.

 • 3 pagina's
 • 1 taal (NL, FR of EN)
 • Standaardcontactformulier en templates
 • Geleverd binnen 2 dagen

39 /maand

+ € 550 opstartkosten

Aanbevolen

Website Advanced

Het ideale aanbod voor bedrijven die hun activiteit online willen voorstellen

 • 5 pagina's
 • 2 talen (NL, FR of EN)
 • Geavanceerd contactformulier
 • Personaliseerbare template
 • Geleverd binnen 8 dagen

69 /maand

+ € 850 opstartkosten

Website Pro

Een pakket op maat voor zelfstandigen met meer geavanceerde onlinebehoeften en gepersonaliseerde vragen.

 • Onbeperkt aantal pagina's
 • 3 talen (NL, FR en EN)
 • SEO-strategie
 • Volledig personaliseerbare templates
 • Geleverd binnen 20 dagen

 

Prijs op aanvraag

Hulp nodig bij het vinden van het beste aanbod voor de zichtbaarheid van je bedrijf?

Kies het beste digitale marketingproduct op maat van jouw behoeften

Laat je bellen door een digitale expert.

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen over Website

Ben je geïnteresseerd in Business Booster?

 • Vul dit formulier in en een digitaal adviseur van Proximus zal telefonisch contact met je opnemen.
 • Hij/zij zal je informeren over de verschillende mogelijkheden, samen met jou je huidige (digitale) situatie analyseren en een voorstel doen dat is afgestemd op je behoeften en verwachtingen.
 • Zodra je het voorstel hebt gevalideerd, registreren we de bestelling en plannen een eerste telefoongesprek met je digitale coach.

Om ervoor te zorgen dat je website bij het imago van je bedrijf past en jouw expertise laat zien, is het belangrijk om je eerste gesprek met je digitale coach zorgvuldig voor te bereiden. Het is tijdens deze vergadering dat je het eens zult worden over duidelijke specificaties en richtlijnen van je wensen.

Naast de presentatie van je activiteit, je bedrijf, je producten en/of diensten, je praktische details (tijdschema's...) moet je ook de fundamentele elementen bepalen. Dit is wat je niet mag vergeten:

 • Wat is het doel van de website: wil je jouw klanten alleen informatie geven over je bedrijf, klantenbinding opbouwen, prospects aantrekken of wil je ook je producten en diensten online verkopen?
 • Wie is je doelgroep: focus je op particulieren of op professionals? Waar wonen ze? Hoe oud zijn ze? Een antwoord op deze vragen is belangrijk voordat je start met het maken van een website.
 • Wat willen je klanten weten: de inhoud van je website moet deze vraag zo duidelijk mogelijk beantwoorden. Denk bijvoorbeeld aan enkele trefwoorden die overeenkomen met hun gebruikelijke zoekopdrachten. Denk ook goed na over de foto's en video's die je op je website plaatst. Ze maken je site aantrekkelijker en zorgen ervoor dat bezoekers langer blijven.
 • Hoe moeten jouw klanten met je in contact komen: per telefoon, via een contactformulier, per e-mail, via sociale netwerken?
 • Heb je al ontwerpvoorkeuren? Als je al voorkeuren hebt, is dit het moment om het ons te vertellen. Wat is de visuele identiteit van je bedrijf? Heb je al elementen beschikbaar: logo, afbeeldingen, video's?

Ongeacht het websitepakket dat je kiest, krijg je coaching en begeleide uitleg waarmee je zelf eenvoudig en snel wijzigingen (tekst, beeld, enz.) kan aanbrengen vanuit een portal en een applicatie. Natuurlijk kunnen deze wijzigingen ook door je digitale coach worden aangebracht, aangezien ze in alle websitepakketten zijn inbegrepen.

Nee, deze domeinnaam zal worden overgedragen en gebruikt worden voor je Website Business Booster. Alle diensten bijhorend bij deze domeinnaam zullen actief blijven tot de overdracht. Je digitale coach zal je helpen de transfercode op het juiste moment te vinden.

Nee, je moet de teksten voor je website zelf vertalen. Vertaling is echter mogelijk, maar niet inbegrepen. De volgende talen zijn beschikbaar: Frans, Nederlands, Engels, Duits. Vraag je digital coach naar meer informatie.

Wij bieden extra diensten aan om je te helpen bij het creëren van inhoud: creatie van logo's, schrijven van teksten, fotoshoot, videocreatie... Vul dit formulier in voor meer informatie en een digitaal adviseur van Proximus zal contact met je opnemen.

De concurrentie is hevig op zoekmachines zoals Google. Om jouw website bovenaan in de zoekresultaten te krijgen, kan je twee technieken gebruiken:

 • Search Engine Optimisation (SEO): dit is de toepassing van een reeks webtechnieken die de ranking van je website op lange termijn zullen optimaliseren. Een basis ‘SEO-optimalisatie’ is inbegrepen in de Website Advanced- en Pro-pakketten. Beschik je niet over Website Business Booster, dan kunnen we je helpen met natuurlijke referencering.
 • Search engine advertising (SEA): dit bestaat uit het maken van betaalde advertenties op Google of sociale netwerken. Het voordeel van deze techniek is dat de resultaten onmiddellijk zichtbaar zijn. Indien je kiest voor een Business Booster Website Pro, is er reeds één SEA campagne voor jouw website inbegrepen.

Onze digitale coaches kunnen je hier ook bij helpen. Om meer te weten te komen, vul dit contactformulier in.

Elke maand ontvang je per e-mail een rapport waarin je de prestaties van je digitale diensten kan zien. Wat ook je digitale dienst bij Proximus is, we bezorgen je gedetailleerde en nuttige informatie waarmee je jouw digitale strategie kan benaderen als een echte Business Booster.

Ja, je kan ons op elk moment vragen om naar een ander plan over te stappen.

Alle veelgestelde vragen

Andere interessante producten voor je website

Webshop

Bouw een onlinebestelsysteem zonder dat enige technische kennis vereist is.

Visibility Booster

Zorg dat je met je locatie/diensten opvalt op verschillende onlineplatformen waar klanten rechtstreeks met jou in contact kunnen komen.

Specifieke optie voor Website

Extra pagina's

Je kunt altijd extra pagina's voor je website aanvragen.

Het contract geldt voor een vaste periode van één jaar en begint te lopen vanaf de dag van de aanvaarding van de Klant van de uitvoering van de Dienst door Proximus. Vanaf dan zal je de maandelijkse kost op je factuur zien verschijnen.

Als je je bestelling annuleert voordat je de uitvoering van de Dienst aanvaard hebt, blijf je gehouden tot de voor de eenmalige kosten voor het opzetten van je Business Booster-product(en), zelfs als de dienst nog niet online is gezet.

Het contract wordt aan het eind van ieder loopjaar stilzwijgend verlengd voor opeenvolgende periodes van één jaar, tenzij het contract wordt opgezegd door een van de partijen. De annuleringsaanvraag moet uiterlijk 3 maanden voor de jaarlijkse vervaldatum worden overgemaakt.

Je kan je contract van bepaalde duur ook op een vroeger moment in het loopjaar schriftelijk opzeggen. In dat geval wordt de dienst 3 maanden later beëindigd, te rekenen vanaf de dag na de kennisgeving. Gedurende deze periode van 3 maanden blijft de dienst actief en is betaling verschuldigd.

Algemene voorwaarden Business Booster(pdf, 1023 KB)

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar