Bizz Call Connect

Jouw cloud telefonie-oplossing.

  • Tot 10 vaste lijnen
  • Blijf bereikbaar, ook onderweg
  • Bel onbeperkt*
Praat met een expert

Beheer jouw zakelijke oproepen zoals jij dat wilt

Gelijktijdige oproepen

Jouw team kan onbeperkt bellen* en oproepen ontvangen via een vast nummer, terwijl elk teamlid ook een persoonlijk nummer heeft.

Doorschakelen, doorsturen en voicemail

Jij blijft in controle. Schakel oproepen door naar een andere vaste lijn, een gsm of voicemail.

Professionele begroeting

Zorg voor een ervaring op maat met een welkomstbericht, interactief menu, wachtmuziek...

Onze klanten delen hun ervaring

We zijn bereikbaar waar we ook zijn 

Jan-Baptist, traiteur bij Deldycke’s traiteur, kan dankzij Bizz Call Connect van Proximus zijn oproepen even goed beheren op kantoor als op de weg.

We hebben nu de voicemail, het welkomsbericht en de wachtmuziek 

Lieselot, medische secretaresse bij Neuroprakt heeft Bizz Call Connect van Proximus gekozen om al haar oproepen efficiënt te beheren.

Het slimme systeem voor het afhandelen van jouw zakelijke oproepen

Met Bizz Call Connect mis je geen oproepen meer

  • Vanaf de vaste lijnen en mobiele apparaten van jouw medewerkers
  • Toegang tot alle functies van een telefooncentrale
  • Eenvoudig beheer via een online portaal of mobiele app
  • Flexibiliteit: voeg gebruikers toe of verwijder ze heel eenvoudig

Nog geen packs klant?

Als je wilt profiteren van de Bizz Call Connect-optie, stel dan jouw Business pack samen


Opties voor Business Packs vanaf

25/maand

Vraag een offerte aan

Hoe werkt Bizz Call Connect?

Een voorbeeld: Peter en Marie zijn architecten en delen hetzelfde kantoor.

Ze hebben een algemeen nummer, dat ze aan hun klanten geven en gebruiken in hun communicatie (visitekaartje, website, reclame, enz.). Als een klant dit nummer kiest, komt de oproep tegelijkertijd aan op de vaste lijn van Peter en die van Marie. Zijn ze op een werf, dan wordt de oproep doorgeschakeld naar hun mobiele telefoon.

Wanneer Marie en Peter op een werf een klant bellen met hun gsm, wordt het vaste nummer weergegeven. Op deze manier blijven hun mobiele telefoonnummers privé.

Op dinsdagen is Marie altijd op kantoor.

Om Peter niet te storen, komen alle oproepen enkel op Marie’s vaste telefoon toe.

Buiten de kantooruren krijgen klanten een welkomstbericht te horen. Ze kunnen dan berichten achterlaten op het antwoordapparaat.

Bizz Call Connect

Vanaf 25 /maand + gratis installatie

Hoe gebeurt de installatie?

Gratis installatie

Een technicus komt gratis langs om de Bizz Call Connect-oplossing en de bijbehorende apparatuur te installeren. Hij zorgt voor de basisconfiguratie en maakt je vertrouwd met de telefoons, de app en het portaal.

Beperk jouw investeringen en huur IP-telefoons

Je hoeft niet te investeren in hardware. Je kunt IP-telefoons huren bij Proximus.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Een Proximus VDSL2-internetlijn is vereist om Bizz Call Connect te gebruiken. *Onbeperkt nationaal bellen met Business Flex: *onbeperkt nationaal bellen naar vaste nummers en 1.000 minuten per maand naar mobiele nummers, geldig vanaf één vast nummer. 
Als je meer dan 1.000 minuten belt, betaal je een speciaal tarief. Oproepen 24/7, behalve naar speciale nummers (stemmen, 0900, enz.). *Onbeperkt internationaal bellen: vanaf jouw vaste lijn, 1.000 minuten voor het bellen naar vaste en mobiele nummers in 37 landen (Andorra, Bulgarije, Canada, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland). Alleen naar vaste nummers in Marokko en Turkije. Als je de 1.000 minuten overschrijdt of andere landen belt, betaal je een speciaal tarief van -50% in plaats van het standaardtarief (Classic). 

Als je een Business Flex-plan neemt, wordt het "Bizz Switch"-product automatisch uit jouw pakket verwijderd, omdat al zijn functies zijn inbegrepen in Bizz Call Connect. Wanneer een Bizz Call Connect-oplossing of Multiline wordt toegevoegd aan Business Flex, wordt de inbegrepen traditionele telefoonlijn (PSTN) automatisch vervangen door een IP-lijn. NB: sommige alarmen zijn niet compatibel met de IP-lijn. Neem voor meer informatie contact op met jouw leverancier.

Promotie gratis installatie (in plaats van € 350) geldig van 01 juli 2019 tot 31 december 2024 voor de installatie- en configuratiekosten van de licenties en voor reiskosten, maar is exclusief de kosten van het installeren van opties, extra binnenbekabeling, eventueel specifiek werk ter plaatse en de kosten van het installeren van de lijnen en internet.

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar

Proximus Digital Assistant