Webshop

Voeg een e-commerce module toe aan je website

Jouw professionele webshop

Vanaf 39 /maand

 • Met de hulp van een coach, verkoop uw producten 24/7, zelfs aan klanten op afstand
 • Kies een veilige betalingsmodule en een efficiënt leveringssysteem
 • Volg de prestaties van je webshop online en vanaf de app
Vraag je gratis demo aan

Een professionele webshop om je producten online te verkopen

Wat je ook verkoopt, wij hebben de expertise om je klanten supervlot bestellingen online te laten plaatsen.

Optimaliseer je producten met onze professionele hulp

Geef je activiteiten en bestellingen online een boost dankzij de professionele hulp van een van onze digitale coaches.

Volg op je smartphone hoe de bestellingen binnenlopen

Met de Business Booster-app kun je volgen hoe goed je webshop het doet of bestellingen bijwerken waar je ook bent. Meet je digitale prestaties en gebruik onze hulp om het steeds beter te doen.

Een webshop op elke maat

Webshop Essential

Het ideale pakket om te beginnen met de onlineverkoop van je producten.

 • 100 producten
 • Standaardzoekfilters
 • Integratie van shoppen op Facebook/Instagram
 • Geleverd binnen 3 dagen

39 /maand

+ € 550 opstartkosten

Aanbevolen

Webshop Advanced

Het ideale pakket om meer onlinebestellingen binnen te rijven.

 • 500 producten
 • Geavanceerde zoekfilters
 • Favorieten/wishlist
 • Integratie van shoppen op Facebook/Instagram
 • Geleverd binnen 3 dagen

69 /maand

+ € 850 opstartkosten

Webshop Pro

Het ideale pakket om van onlineverkoop de kern van je bedrijf te maken.

 • Onbeperkt aantal producten
 • Geavanceerde zoekfilters
 • Favorieten/wishlist
 • Integratie van shoppen op Facebook/Instagram
 • Je eigen digitale coach

 

Prijs op aanvraag

Kies het beste digitale marketingproduct op maat van jouw behoeften

Laat je bellen door een digitale expert.

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen over Webshop

Ben je geïnteresseerd in Business Booster?

 • Vul dit formulier in en een digitaal adviseur van Proximus zal telefonisch contact met je opnemen.
 • Hij/zij zal je informeren over de verschillende mogelijkheden, samen met jou je huidige (digitale) situatie analyseren en een voorstel doen dat is afgestemd op je behoeften en verwachtingen.
 • Zodra je het voorstel hebt gevalideerd, registreren we de bestelling en plannen een eerste telefoongesprek met je digitale coach.

Webshop rekent geen commissie per verkooptransactie. Dit is zo zeldzaam dat het de moeite waard is om te vermelden!

Om er zeker van te zijn dat jouw webshop geschikt zal zijn voor je zaak, is het belangrijk om je eerste gesprek met je digitale coach zorgvuldig voor te bereiden. Het is tijdens deze vergadering dat je het eens zal worden over de precieze specificaties. Naast de presentatie van je activiteit, je bedrijf, je producten en/of diensten, moet je ook de fundamentele elementen bepalen. Dit is wat je niet mag vergeten:

 • Bereid een paar productbladen voor om de belangstelling van je klanten te wekken en hen tot kopen aan te zetten: schrijf een korte beschrijving, kies een kwalitatieve foto van het product, vergeet belangrijke elementen niet zoals prijs, belastingen, afmetingen, gewicht, samenstelling.
 • Bepaal de betalingswijzen en leveringsopties die je jouw klanten zal aanbieden.
 • Denk aan het opstellen van je algemene verkoopvoorwaarden: zij vermelden essentiële informatie die je klant moet aanvaarden voordat hij zijn aankoop afrondt, zoals het retourbeleid of de terugbetaling. Meer informatie vind je op internet of op een juridisch platform.

Webshop is geconfigureerd met een veilige betaalervaring en de meest geschikte betaalmethodes: Bancontact, Apple Pay, of Mastercard of ook via overschrijving met Belfius, ING, CBC/KBC...

Het is mogelijk om een leveringsmodule te implementeren met meerdere opties op het vlak van vervoerders (Bpost, UPS, ...) en leveringsmethodes (levering aan huis, levering in de winkel, click & collect, ...).

Welk webshop pakket je ook kiest, je krijgt altijd coaching, hulp bij het toevoegen van je eerste producten en begeleide uitleg waarmee je jouw webshop (productbeheer, prijsupdates, voorraadupdates, enz.) gemakkelijk zelf kunt beheren vanuit een portaal en een applicatie.

Een digitale coach is tijdens de kantooruren altijd per e-mail en telefoon bereikbaar om je te helpen. Met de Advanced en Pro pakketten kunnen wijzigingen aan je webshop op verzoek worden gedelegeerd aan je eigen digitale coach.

Inderdaad, als je al een website hebt bij Proximus (Website Business Booster, Bizz Online...) voegen wij je Webshop met plezier toe aan je bestaande site.

Ja, wij maken je webshop en sturen je alle nodige elementen om deze te integreren op je huidige website (compatibel met Wordpress, Weebly, Wix, Joomla). Let op: je bent wel zelf verantwoordelijk voor de integratie van de webshop op de externe website (behalve bij een Business Booster Website). Je kan ook kiezen voor een gecombineerde Business Booster Website + Webshop aanbieding.

De Business Booster Webshop is een kant-en-klare e-commerce module die in een website kan worden geïntegreerd. Als je nog geen website hebt voor je bedrijf, kunnen wij je er één aanbieden met een gecombineerd Business Booster Website+Webshop pakket, of wij kunnen een website van één pagina maken om je Webshop te presenteren.

Elke maand ontvang je per e-mail een rapport waarin je de prestaties van je digitale diensten kan zien. Wat ook je digitale dienst bij Proximus is, we bezorgen je gedetailleerde en nuttige informatie waarmee je jouw digitale strategie kan benaderen als een echte Business Booster.

Ja, je kan ons op elk moment vragen om naar een ander plan over te stappen.

Alle veelgestelde vragen

Andere interessante producten voor je webshop

Website

Bouw je gepersonaliseerde website samen met een expert. Van een eenvoudige internetetalage tot een volledig op maat gemaakte website.

Visibility Booster

Zorg dat je met je locatie/diensten opvalt op verschillende onlineplatformen waar klanten rechtstreeks met jou in contact kunnen komen.

Specifieke optie voor je webshop

Fotopakket

Vertrouw op ons bij het plannen en maken van professionele foto's om je bedrijf in het oog te laten springen.

Het contract geldt voor een vaste periode van één jaar en begint te lopen vanaf de dag van de aanvaarding van de Klant van de uitvoering van de Dienst door Proximus. Vanaf dan zal je de maandelijkse kost op je factuur zien verschijnen.

Als je je bestelling annuleert voordat je de uitvoering van de Dienst aanvaard hebt, blijf je gehouden tot de voor de eenmalige kosten voor het opzetten van je Business Booster-product(en), zelfs als de dienst nog niet online is gezet.

Het contract wordt aan het eind van ieder loopjaar stilzwijgend verlengd voor opeenvolgende periodes van één jaar, tenzij het contract wordt opgezegd door een van de partijen. De annuleringsaanvraag moet uiterlijk 3 maanden voor de jaarlijkse vervaldatum worden overgemaakt.

Je kan je contract van bepaalde duur ook op een vroeger moment in het loopjaar schriftelijk opzeggen. In dat geval wordt de dienst 3 maanden later beëindigd, te rekenen vanaf de dag na de kennisgeving. Gedurende deze periode van 3 maanden blijft de dienst actief en is betaling verschuldigd.

Algemene voorwaarden Business Booster(pdf, 1023 KB)

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar