Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Maak van jouw zaak een fiber zaak

Kom ik in aanmerking?
Kom ik in aanmerking?

Wat is fiber precies?

Fiber is de technologie van de toekomst. De fiberkabels versturen data aan lichtsnelheid over grote afstanden en bieden dus veel voordelen. In tegenstelling tot de meeste operatoren installeert Proximus bovendien fiber tot in het hart van jouw woning of bedrijf. Zo krijg je de best mogelijke resultaten.

myProximus

Wow, supersnel internet!

Geniet van snelheden tot 350 Mbps om te downloaden en tot 50 Mbps om te uploaden, zonder vertraging of haperingen, met onze Fiber-packs. Wil je meer? De Bizz Fiber Boost 1 GIGA-optie verbazingwekkende snelheden tot 1 GIGA per seconde om te downloaden en tot 150 Mbps om te uploaden.

Fiber 1 GIGA per seconde
12 sec

Fiber 350 Mbps
35 sec

Koper 70 Mbps
2 min 56

Fiber 1 GIGA per seconde
42 sec

Fiber 350 Mbps
2 min

Koper 70 Mbps
10 min

Meer info over snelheidsverhoging

Waarom kiezen voor fiber?

Sneller dan ooit surfen en bestanden delen met collega’s en klanten. In een fiberzaak wordt je geduld niet langer op de proef gesteld.

Een groot bestand up- of downloaden, in een fiberzaak kan dit zonder onderbrekingen, zelfs als iedereen tegelijk online is.

Of je nu kijkt op je tv, je tablet of smartphone, in een fiberzaak zie je alles in de beste beeldkwaliteit.

Meer en meer toestellen in je zaak bedien je via het internet. Een fiberzaak kan deze evolutie moeiteloos aan.

Gratis aansluiting en activering

Onze technicus komt gratis bij je langs om Fiber te installeren en je producten te activeren (Bizz All-In of Bizz Office Fiber).

Waarde van de installatie: € 289 excl. btw

In industriezone wordt een aansluiting aangeboden tot €1 550. Geldig voor elke activering van een Bizz All-in of Bizz Office Fiber-pack. Indien je opteert voor Internet Fiber + Mobile + TV of enkel Internet Fiber, worden € 48,76 excl. btw installatiekosten aangerekend voor een nieuwe installatie.

Ontdek het installatieproces

 

Kom langs, we geven graag meer info

Contacteer ons

0800 22 500

Fiber infopunt

Voorwaarden

Snelheid van het vaste internet: de werkelijke ervaarde snelheid is afhankelijk van het computersysteem, maar ook in uitzonderlijke gevallen, van het algemene gebruik. Als je wifi gebruikt, kan je surfsnelheid ook lager zijn. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: www.proximus.be/internetspeed

De downloadsnelheid van 1 GIGA per seconde kan alleen worden gehaald met een vast toestel dat rechtstreeks op de modem is aangesloten.

Waarom een glasvezellijn of fiberlijn kiezen voor je zaak?

Rust je zaak uit met een glasvezellijn en haal een maximale download- en uploadsnelheid van respectievelijk tot 350 en 50 Mbps zonder onderbrekingen of vertragingen zodat je goed kunt werken, surfen, streamen en documenten verzenden! Verwacht je een tikkeltje meer? Met onze Bizz Fiber Boost 1 GIGA-optie kun je je download- en uploadsnelheden opdrijven tot 1 GIGA per seconde en tot 150 Mbps. 

Fiber wordt steeds populairder bij Belgische zakenmensen en bedrijven. Ontdek hieronder de voordelen van fiber voor jouw zaak:

  • Fiber voor een razendsnelle internetverbinding
  • Fiber voor een uiterst stabiele internetverbinding
  • Fiber voor een vlotte communicatie via videoconferentie
  • Fiber voor samenwerkingsactiviteiten (vb. cloud) van betere kwaliteit
  • Fiber als kwaliteitsgarantie voor jouw zaak

Waar is fiber al beschikbaar?

Fiber wordt momenteel ingezet in verschillende grote steden in België, namelijk Aalst, Antwerpen-Diamant, Antwerpen-Oost, Antwerpen-West, Brussel-Anspach, Charleroi, Deurne, Evere, Gent, Hasselt, Knokke-Heist, Kortrijk, La Louvière, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oostende, Roeselare, Sint Niklaas, Ukkel en Vilvoorde

Het doel is om een supersnel en stabiel netwerk te bieden dat in staat is om het dataverkeer dat de komende jaren zal blijven groeien, gemakkelijk te absorberen.

Ook in de volgende steden zijn werkzaamheden gepland: Etterbeek, Molenbeek, Koekelberg, Ixelles, Schaerbeek en Anderlecht.

Komt er fiber naar mijn stad?

Nieuw

Tot 1 GIGA per seconde voor € 15/maand

Ons fibernetwerk is nu geüpgraded met verbazingwekkende snelheden tot 1 GIGA per seconde om te downloaden en tot 150 Mbps om te uploaden. Deze Bizz Fiber Boost 1 GIGA-optie is alleen compatibel met onze Bizz All-in en Bizz Office Fiber-packs.

Ideaal om grote presentaties of software te downloaden, samen te werken in real time, grote projecten te delen, enz.

Contact

Onze Bizz Experts staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Hulp nodig?