Bizz Online Webshop

Vanaf € 110 /maand

Bizz Online Webshop

 • Jouw toegewijde digitale adviseur
 • 100% veilig
 • Intuïtief, gemakkelijk en snel

Jouw kant-en-klare webshop

Je producten 24 uur per dag te koop

Je producten en diensten zijn binnen enkele seconden te koop met de mogelijkheid om snel en eenvoudig nieuwe producten en diensten toe te voegen en/of te wijzigen. De webshop is zeer ergonomisch en gebruiksvriendelijk, zowel voor jouw klanten als voor jou.

Om een optimale beleving te garanderen kan de webshop voorzien zijn van: productreferenties geïllustreerd met afbeeldingen en beschrijving, een weergave van het aantal artikelen op voorraad, filters of suggesties voor soortgelijke producten of zelfs promoties.

Een veilige oplossing die voldoet aan de strenge Belgische normen

Jouw klanten hebben behoefte aan gemoedsrust en geruststelling. Bizz Online Webshop is geconfigureerd met een veilige en vlotte betalingservaring met de meest geschikte betaalmethoden: Bancontact, Apple Pay, of Mastercard of via overschrijving Belfius, ING, CBC/KBC...
De online shop zal ook de GDPR regelgeving respecteren die een totale bescherming van de persoonlijke gegevens van jouw klanten garandeert.

A la carte leveringsmogelijkheden

Het is mogelijk om een bezorgmodule op te nemen met vele opties op het vlak van transport (Bpost, UPS, ...) en leveringsmetode (thuisbezorging, levering in de winkel, clic&collect, ...).
Jouw digitale adviseur staat voor jou klaar om jou goed te adviseren, zodat je jouw klanten de juiste oplossingen kunt bieden.

Ondersteuning, zelfs nadat jouw webwinkel online is

Jouw digitale consultant adviseert je over de creatie en het onderhoud van jouw Bizz Online website en over de configuratie van je webshop. Hij zal je helpen bij het maken van je eerste productfiches en zal al jouw vragen beantwoorden.

Geen transactiekosten

Bizz Online Webshop, berekent geen commissie per verkooptransactie. Dit is eerder uitzonderlijk en moet daarom in de verf worden gezet!

Kies je oplossing om jouw website met een webshop te maken

Inbegrepen in alle Bizz Online Webshop-oplossingen:

 • Doeltreffende en responsieve website aangepast voor smartphone, tablet en computer
 • Toegewijde digitale adviseur om al jouw vragen te beantwoorden, beschikbaar op werkdagen (van 8u tot 18u)
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO: Search Engine Optimization)
 • Schrijven van je webteksten
 • EenGoogle MyBusiness-paginaen account om bovenaan zichtbaar te zijn in de lokale Google-resultaten
 • Domeinnaam
 • Professioneel e-mailadres
 • Veilige hosting op Belgische Proximus-servers

Bizz Online M Webshop

Professionele website om je bedrijf beter voor te stellen
 • Een intuïtieve en gepersonaliseerde webshop
 • Tweetalige website
 • Website met 4 responsieve webpagina's
 • Lancering binnen 10 werkdagen
 • Keuze van een Wordpress template uit de M-catalogus
 • Standaard contactformulier 

€ 110 /maand

+ € 300 opstartkosten
Contract van 2 jaar

Bizz Online L Webshop

Een professionele op maat gemaakte website om op te vallen in je sector
 • Een intuïtieve en gepersonaliseerde webshop
 • Meertalige website
 • Website met 20 responsieve webpagina's
 • Lancering binnen 21 werkdagen
 • Keuze van een op maat gemaakte Wordpress template uit de L-catalogus
 • Op maat gemaakt contactformulier 
 • Creatie van een logo, op basis van sjablonen
 • Publicatie van je eigen blog en nieuws
 • Link naar je Instagram fotogalerij
 • Videotutorial om je website te beheren

€ 130 /maand

+ € 500 opstartkosten
Contract van 2 jaar

Vertrouw ons de creatie van jouw online shop toe

Het kiezen van jouw oplossing

Je kan kiezen tussen Bizz Online M of L om je webshop aan te maken. Weet je het niet zeker? Een Business Expert zal je terugbellen en adviseren.

100% gepersonaliseerde ondersteuning

Omdat we begrijpen dat het opzetten van een online shop onzekerheden en vragen met zich meebrengt, zal een digitale consultant je in dit proces begeleiden vanaf de implementatie tot aan de dagelijkse opvolging.
Hij zal je helpen om elk van jouw producten in de kijker te zetten, uit te leggen hoe u je product/prijslijsten kunt bijwerken en je persoonlijk advies te geven bij de keuze van de betalings- en leveringsmethoden.

Gemakkelijk en efficiënt online publiceren

Jij beslist wanneer je je producten online wil zetten!

Met een intuïtieve en eenvoudige interface word je meer en meer autonoom om jouw online productcatalogus te vervolledigen, bij te werken en online te publiceren.
Je hebt ook toegang tot video tutorials om de inhoud te vinden die eerder door je digitale adviseur is uitgelegd. De aandacht vestigen op producten, het voorstellen van gelijksoortige producten of het aanbieden van promotiecodes aan je klanten zal voor jou geen geheimen meer hebben!

Eenvoudig en snel beheer van jouw bestellingen

Tijdens de creatie en configuratie van je webwinkel helpt een digitale adviseur je bij het kiezen van de betalings- en leveringsmethoden, die het best past bij jouw bedrijf en klanten. En om je bestellingen gemakkelijk te beheren tot aan de levering (in de winkel, thuis...).

Wanneer een klant een bestelling plaatst, ontvang je een bericht op je interface waarin je wordt uitgenodigd om te beginnen met de voorbereiding van het pakket. Je informeert je klant ook bij elke stap van de voortgang van zijn bestelling, van de voorbereiding tot de verzending.

Nog Vragen?

Het is mogelijk om alleen de webshop toe te voegen voor € 60/maand. Er hoeven geen opstartkosten te worden betaald als je dit al hebt gedaan wanneer je Bizz Online M of L hebt besteld.

Ze blijft online tot je ons vraagt om de Bizz Online-oplossing te publiceren.

 • Bizz Online S: Ik wil dat de businesscard van mijn onderneming zichtbaar is (naam, activiteit, openingsuren, ligging en plan, contactgegevens).
 • Bizz Online M: Ik wil de mogelijkheid om meer informatie te geven en mijn zaak voor te stellen op verschillende pagina's. Ik wil een tweetalige site.
 • Bizz Online L:
  • Ik wil de mogelijkheid om de structuur en de volledige inhoud van mijn website zelf te wijzigen
  • Ik wil een blog of periodieke informatie (bijvoorbeeld events) opnemen
  • Deze website is volledig personaliseerbaar met de hulp van mijn digitale expert

Neen, hij zal worden overgedragen en gebruikt door Bizz Online. Alle diensten die aan deze domeinnaam gelinkt zijn, zullen actief blijven tot de overdracht. Onze digitale expert zal je helpen om te gepasten tijde de transfercode te vinden.

Ja, hij kan worden gebruikt voor Bizz Online. Schaf je het Business pack af, dan blijft deze gelinkt aan je Bizz Online en blijft hij gratis (en andersom).

Onze digitale experts zullen voor jou een mailbox creëren of hem linken met je domeinnaam (bv. info@mybusiness.be)

Een andere vraag? We hebben zeker een antwoord voor jou!

Alle veelgestelde vragen

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Bizz Online Webshop is een optie die alleen beschikbaar is voor klanten die al een Bizz Online M of L abonnement hebben voor een minimum prijs van € 60 per maand.

Bizz Online : Je contract wordt (behoudens andersluidende bepaling) afgesloten voor een duur van 2 jaar vanaf de online-oplevering van de dienst. Je kunt je contract op elk ogenblik schriftelijk opzeggen, mits betaling van een opzeggingsvergoeding die gelijk is aan het resterende abonnementsgeld verschuldigd tot aan de afloop van het contract. Na 2 jaar wordt het contract automatisch omgezet naar een contract van onbepaalde duur. De Webshop-optie is op elk moment kosteloos opzegbaar. 

Bekijk de Bizz Online algemene voorwaarden

Bizz Online Promo

Voor elke abonnee op Bizz internet in pack (internet + mobiel, Bizz Office met of zonder TV, Bizz All-In, Business Flex ) die kiest voor Bizz Online S: opstartkosten en de eerste 12 maandelijkse betalingen gratis. Geldig van 01/02/2021 tot en met 31/01/2022 voor klanten met een aanmaakdatum voor een ondernemingsnummer van minder dan 6 maanden oud en abonnees van Bizz Internet in pack (internet + mobiel, Bizz Office met of zonder TV, Bizz All-In, Business Flex ) die kiezen voor Bizz Online S. Abonnement van 24 maanden op Bizz Online. De totale waarde van de promotie komt overeen met de eenmalige kosten voor de creatie van de website (€ 50) en de eerste twaalf maanden van het abonnement (€ 12*15) voor Bizz Online. 

 • Als de klant kiest voor een Bizz Online M, ontvangt hij een korting van € 50 (€ 300 € 250) op de eenmalige kosten en € 12*15 (€ 50 € 35) op het abonnement. 
 • Als de klant kiest voor een Bizz Online L, krijgt hij een korting van €50 (€500 €450) op de eenmalige kosten en €12* €15 (€70 €55) op het abonnement. 

Indien de klant zijn contract vroegtijdig opzegt, zal Proximus een vergoeding eisen die gelijk is aan het totaal van de resterende maandelijkse kosten. Na de eerste 2 jaar wordt het contract automatisch omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. 

Aanbod niet compatibel met andere actuele aanbiedingen, met uitzondering van gecombineerde aanbiedingen die een smartphone en een mobiel abonnement met DataPhone optie combineren. 

Proximus behoudt zich het recht voor om de actie te verlengen of eerder te beëindigen.

Hoeveel kost het om een website met webshop te maken?

Bizz Online Maandelijks tarief Maandelijks tarief Bizz Online Webshop Maandelijks tarief Bizz Online met Webshop
Bizz Online M € 50 € 300 € 60 € 110
Bizz Online L € 70 € 500 € 60 € 130
Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar