Advertising Booster

Groei op Google & sociale media

Advertising Booster

Vanaf 129 /maand

Een bewezen marketingstrategie voor je product

In welke branche je bedrijf ook actief is, wij hebben de expertise om je te helpen de juiste reclamestrategie voor je producten en diensten te vinden.

Hulp om je leads te optimaliseren

Ervaren marketingexpert of volslagen beginner? Ons supportteam staat klaar om je wegwijs te maken in de verschillende marketingmogelijkheden en om je producten te optimaliseren.

Volg op je smartphone de vooruitgang van je bedrijf

Met de Business Booster-app kun je zien hoe goed je reclame werkt. Meet hoe goed je het online doet en gebruik onze hulp om nog beter te scoren.

Digitale marketing op maat van elke behoefte

Google Advertising: trek klanten aan via Google

Maak kennis met onze reclamecampagne op maat om je bedrijf een topplaats te geven in de zoekresultaten van je doelgroep, met de hulp van een expert.

  • 2 Google-advertenties inbegrepen
  • 20 trefwoorden
  • € 90/maand betaalde media inbegrepen
  • Je eigen digitale coach

129 /maand

+ € 400 opstartkosten

Social Media Advertising: zorg dat je pagina's op sociale media worden gezien en geliket door je publiek

Gebruik de kracht van reclame op Facebook of Instagram om meer bezoeken aan je onlinekanalen te genereren.

  • 1 campagne
  • € 90/maand betaalde media inbegrepen
  • Je eigen digitale coach

169 /maand

+ € 500 opstartkosten

Kies het beste digitale marketingproduct op maat van jouw behoeften

Laat je bellen door een digitale expert.

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen over Advertising Booster

Ben je geïnteresseerd in Business Booster?

  1. Vul dit formulier in en een digitaal adviseur van Proximus zal telefonisch contact met je opnemen.
  2. Hij/zij zal je informeren over de verschillende mogelijkheden, samen met jou je huidige (digitale) situatie analyseren en een voorstel doen dat is afgestemd op je behoeften en verwachtingen.
  3. Zodra je het voorstel hebt gevalideerd, registreren we de bestelling en plannen een eerste telefoongesprek met je digitale coach.

Het opzetten, monitoren en optimaliseren van digitale reclamecampagnes vergt technische kennis en dagelijkse supervisie. Door de configuratie van je campagnes toe te vertrouwen aan je gecertificeerde digitale coach, zorg je ervoor dat je campagnes succesvol zijn en kan je jouw tijd met een gerust hart richten op je bedrijf.

Verschijnen in de zoekresultaten met je bedrijfsnaam betekent niet dat veel mensen je zullen vinden. Het is belangrijk te onthouden dat de meeste mensen op zoek zijn naar een bedrijf dat verbonden is met een plaats. Controleer dit, en als je ziet dat je lokale concurrenten hoger worden weergegeven dan jou in de resultaten, kan reclame op Google een goede keuze zijn.

Adverteren op Google geeft je onmiddellijk een hoge ranking, zelfs als je website van nature minder goed gerangschikt staat in de zoekresultaten, en geeft je zekerheid op extra leads.

Online advertenties op Google, Facebook en Instagram zijn klikbaar. Je moet dus een link kunnen opgeven waarnaar je jouw publiek wilt doorverwijzen.

De meest voorkomende en effectieve keuze voor bedrijven die digitaal adverteren is om te linken naar hun eigen website. Als je er nog geen hebt, kan Proximus je helpen er een te creëren met de dienst Website Business Booster. Je kan jouw publiek ook doorverwijzen naar een pagina in een directory of naar je pagina op sociale netwerken.

Elke maand ontvang je per e-mail een rapport waarin je de prestaties van je digitale diensten kan zien. Wat ook je digitale dienst bij Proximus is, we bezorgen je gedetailleerde en nuttige informatie waarmee je jouw digitale strategie kan benaderen als een echte Business Booster.

Ja, je kan ons op elk moment vragen om naar een ander plan over te stappen.

Alle veelgestelde vragen

Ander interessant product voor jou

Visibility Booster

Zorg dat je met je locatie/diensten opvalt op verschillende onlineplatformen waar klanten rechtstreeks met jou in contact kunnen komen.

Specifieke opties voor je digitale marketing

Videopakket

Vertrouw op ons bij het plannen en maken van professionele video's, zodat je bedrijf zich echt kan onderscheiden van de concurrentie.

Fotopakket

Vertrouw op ons bij het plannen en maken van professionele foto's om je bedrijf in het oog te laten springen.

Het contract geldt voor een vaste periode van één jaar en begint te lopen vanaf de dag van de aanvaarding van de Klant van de uitvoering van de Dienst door Proximus. Vanaf dan zal je de maandelijkse kost op je factuur zien verschijnen.

Als je je bestelling annuleert voordat je de uitvoering van de Dienst aanvaard hebt, blijf je gehouden tot de voor de eenmalige kosten voor het opzetten van je Business Booster-product(en), zelfs als de dienst nog niet online is gezet.

Het contract wordt aan het eind van ieder loopjaar stilzwijgend verlengd voor opeenvolgende periodes van één jaar, tenzij het contract wordt opgezegd door een van de partijen. De annuleringsaanvraag moet uiterlijk 3 maanden voor de jaarlijkse vervaldatum worden overgemaakt.

Je kan je contract van bepaalde duur ook op een vroeger moment in het loopjaar schriftelijk opzeggen. In dat geval wordt de dienst 3 maanden later beëindigd, te rekenen vanaf de dag na de kennisgeving. Gedurende deze periode van 3 maanden blijft de dienst actief en is betaling verschuldigd.

Algemene voorwaarden Business Booster(pdf, 1023 KB)

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar