Proximus TV presenteert: de Wanagogo Pass!

door PeterUit eerste hand02/03/2016

Proximus TV presenteert: de Wanagogo Pass!

Comments

Proximus komt met ‘Netflix voor kinderen’. Even kijken waar het precies over gaat.

Proximus en Wanagogo slaan de handen in elkaar en bieden vanaf 2 maart de Wanagogo Pass. Met deze optie kunnen Proximus TV-abonnees hun kinderen via een abonnementsformule eindeloos speel-, kijk- en leesplezier gunnen. De Pass biedt onbeperkt toegang tot een uitgebreid aanbod van series, films, specials, musicals, muziek, boeken en games.

De inhoud van de Wanagogo Pass omvat alle favoriete helden van je kinderen. Als je een figuurtje selecteert, kun je kiezen uit een aantal series, games, films, specials, videoclips …

Wanagogo is op Proximus TV en via de app op je tablet en smartphone beschikbaar, in het Nederlands en het Frans. De programma’s worden niet onderbroken voor reclame, er zijn geen in-app-aankopen mogelijk en als ouder kun je toezicht houden op wat er te zien is. Kinderen kunnen vervolgens waar en wanneer ze willen, zowel thuis als onderweg, in een op en top veilige omgeving spelen, kijken en lezen.
 
Toch ook niet onbelangrijk: het kostenplaatje valt mee. De Wanagogo Pass kost € 5,95 per maand. Daarvoor krijg je toegang tot het volledige Wanagogo-aanbod voor vier gebruikers. Kies je voor de optie All Kids? Dan is de Wanagogo Pass sowieso inbegrepen.
 
Wil jij de Wanagogo Pass activeren? Dat kan via MyProximus, op deze website of op kanaal 100 van Proximus TV. Ga naar kanaal 100 en druk op de rode knop! De eerste maand is gratis.

Meer nieuws over:

  • Proximus TV
  • Kinderen
  • series

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Contact