Heb je de tv-spot van onze sterkste all-in al gezien?

Gepubliceerd op 17/10/2016 in Bits & Bytes

Heb je de tv-spot van onze sterkste all-in al gezien?

Inclusief verborgen boodschap!

Stel je even voor: een wereld met alles in overvloed. Met een eigen hoop aan mobiel internet en gratis data voor je favoriete app. Plus onbeperkt snel internet thuis en onbeperkt vast én mobiel bellen binnen je gezin. En als kers op de taart een tv-bundel naar keuze én Netflix voor je digitale tv.

Klinkt ongelooflijk, niet? Wel, je hoeft niet langer te dagdromen. Vandaag lanceren we met Tuttimus de sterkste all-in van België. En bij zo’n sterk aanbod vonden wij dat een zalige tv-spot hoorde. Heb jij hem al zien passeren op tv?

Er zit trouwens een verborgen verwijzing naar een échte Netflix-knaller in. Als je hem hebt kunnen vinden, laat het me hieronder weten. Dan krijg je een kus van onze juf en mag je een bank vooruit!

En wat als je het antwoord niet weet, omdat je nog geen Netflix hebt? Wel, dan zou ik niet meer twijfelen. Je krijgt nu namelijk bij elke Tuttimus 3 maanden Netflix cadeau.

Kortom: ga ervoor en stel nu jouw Tuttimus samen.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën