×
×

Nu op Proximus TV: The LEGO Batman Movie

door ErikShowtime! 16/06/2017

Nu op Proximus TV: The LEGO Batman Movie
Cooler én grappiger dan ooit tevoren, dus echt de moeite waard om eens te zien!

Want het moet gezegd: ik vond de eerste The LEGO Movie zalig. Yep, als kind was ik een echte Lego addict. De stad op het grote scherm tot leven zien komen was dus eigenlijk iets waar ik toen al van droomde. Deze Batmanfilm toonde voor mij vooral dat je ook als volwassene echt nog plezier kunt hebben met de Legoblokjes, zolang je er maar voor openstaat.

Gelukkig moesten we dus niet te lang wachten op een vervolg van The LEGO Movie. En da’s zelfs nog niet alles: deze Batmanfilm is slechts de eerste van drie nieuwe lego films die men nog op ons zal loslaten.

En wat ik je alvast kan verklappen is dat het tempo ook in The LEGO Batman Movie verschroeiend hoog is. De vlijmscherpe grappen en subtiele knipogen volgen elkaar in sneltempo op. Iets wat het trouwens ook super plezant maakt voor volwassenen om (mee) te kijken.

Het gekende verhaal, maar toch helemaal anders.

Bruce Wayne a.k.a. Batman krijgt af te rekenen met de usual suspects, die keer op keer de macht op Gotham City willen grijpen. Maar dan duikt The Joker op als gi-gan-tische vijand, waardoor Batman noodgedwongen zal moeten samenwerken met anderen om de strijd te winnen.

Net dan ontdekt Batman ook dat hij per ongeluk een tiener wees heeft geadopteerd. Eentje die maar wat graag z’n sidekick wil worden.

Mét een geweldige Vlaamse stemmencast.

Een goeie versie van eigen bodem, die valt of staat natuurlijk met de dubbing van de originele versie. En geloof me, dat zit in deze film wel snor. Manou Kersting (bekend van Matroesjka’s en Crimi Clowns) geeft zijn stem aan Batman himself, Rik ‘Jay Vleugels’ Verheye is de rechterhand Robin en brulboei Alex Agnew zet een geweldige The Joker neer. Need we say more?

The LEGO Batman Movie is nu beschikbaar in onze op-aanvraag-catalogus. Klik gewoon op de ‘on demand’-knop van je afstandsbediening en kijken maar!

Om de release van de film te vieren, geven onze collega’s van Skynet trouwens niet te versmaden Batmanprijzen weg. Win een LEGO Batmobile of een LEGO Batcave!

Meer nieuws over:

  • Proximus TV
  • op aanvraag

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact