Messi en Ronaldo blijven bij Proximus TV!

door DieterShowtime! 12/08/2015

Messi en Ronaldo blijven bij Proximus TV!

Comments

De fans van La Liga kunnen zich verheugen: dankzij zijn akkoord met Eleven Sport Network zal Proximus ook dit nieuwe seizoen de Spaanse competitie uitzenden via de zender 'Eleven'.

Proximus, dat al de uitzendrechten heeft van de Jupiler Pro League, de UEFA Champions League en de Portugese Liga, uitgezonden via zijn eigen zender 11+, zal ook de topwedstrijden van het Spaanse kampioenschap blijven uitzenden via de zender Eleven van de groep Eleven Sports Network. De Liga komt zo bij het internationale aanbod, dat verder bestaat uit de Italiaanse, Franse, Braziliaanse en Schotse kampioenschappen, plus de prestigieuze Engelse FA cup.

De zender Eleven maakt deel uit van de optie 11+ voor € 9,95 per maand met het beste internationaal voetbal, maar ook andere sporten via Eleven Sports. Voor de fans die niets willen missen, is er het 'All Foot'-aanbod, dat de opties 11, met het beste Belgisch voetbal, en 11+ combineert tegen de voordeelprijs van € 14,95 per maand.

Het Spaanse voetbal komt er heel snel aan op Proximus TV met de topaffiche van de Supercup: Barcelona - Sevilla op 11 augustus. Het kampioenschap start op 23 augustus.

Meer nieuws over:

  • voetbal
  • sport
  • Proximus TV

Nieuws filtering op :

Ander nieuws

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

Contact