Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Ontdek de nieuwe startpagina van Skynet.be

Gepubliceerd op 23/05/2016 in Showtime!

Ontdek de nieuwe startpagina van Skynet.be

Ze zit in een nieuw jasje: een stuk visueler, compacter en handiger voor de surfer!

Na een uitgebreide bevraging van onze surfers werden alle onderwerpen gehergroepeerd in logische en overzichtelijke blokken en de pagina kreeg daarbij een hele nieuwe look and feel. De nieuwe startpagina kan je op de optimale manier bekijken op pc, smartphone en tablet.

Webmail, TV, het weer, horoscoop en andere services

Helemaal bovenaan de pagina zijn onze diensten te vinden zoals webmail, live tv-kijken, het weer, horoscoop en andere diensten zoals 1207, blogs, Lotto, reizen en de routeplanner. Het weer en horoscoop hebben een handige drop down met daarin het meest essentiële. Van daaruit kan je dan verder klikken voor meer informatie. 

Interessante redactionele dossiers

Skynet biedt de surfers dagelijks heel wat interessante dossiers aan rond televisie, films, series, showbizz, voetbal, nieuws, muziek, high-tech, auto, reizen en heel wat meer. Een handige en rijke selectie vind je bovenaan in de top carrousel. 

Nieuwsmuur en nieuwsfiltering

Dankzij deze nieuwsmuur kan de surfer gemakkelijk het nieuws vinden dat hem of haar interesseert. Nieuw is dat je het nieuws kan filteren volgens deze thema’s: nieuws, voetbal, muziek en TV. 

Wedstrijden, tv-gids en voetbaloverzicht 

In de rechterkolom bevinden zich de wedstrijdbox met daarin alle lopende wedstrijden op Skynet.be, Proximustv.be en Proximus11.be, de mini-tv-gids om je gezellige televisieavond te plannen én het overzicht van de komende live te bekijken voetbalwedstrijden op Proximus 11.

Dieter

Dieter, chief editor.

Andere artikels van Dieter

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: