Niet te missen: seizoen 4 van Sherlock

Gepubliceerd op 30/12/2016 in Showtime!

Niet te missen: seizoen 4 van Sherlock

Op zoek naar iets spannend om te bekijken onder je fleecedekentje?

Maar ben je helemaal uitgekeken naar wat onze Vlaamse zenders te bieden hebben? Wel, dan heb ik een toptip voor je!

Je kan het niet ontkennen: Britse politie- en detectiveseries zijn zowat de beste die er zijn. Als bakermat van het genre staan ze garant voor dé spanning waar je naar op zoek bent.

En nu is de beste serie in het genre van de laatste jaren terug: Sherlock. Deze moderne versie van de beroemdste detective aller tijden is absoluut een aanrader, geloof me. Je mag je verwachten aan een moderne Sherlock met smartphones en laptops, dus geen flauwe herkauwing van het verhaal uit 1887. Maar net zoals het originele verhaal zien we ook een man die misdaden oplost uit verveling. En ook in deze eigentijdse variant is er natuurlijk zijn trouwe compagnon, Dokter Watson.

Wat Sherlock Holmes in mijn ogen ongelooflijk maakt, is zijn fantastisch analytisch vermogen. Zo herkent hij een softwareontwikkelaar aan zijn das en een piloot aan zijn duim, om maar een voorbeeld te geven. De nuchtere Watson, die kan dan weer niet meer van hem verschillen. Maar net die combinatie maakt van hen een ongelooflijk scherp team.

Ook ik ben zéér benieuwd naar dit vierde seizoen. Natuurlijk, want we hebben er drie jaar op moeten wachten. In deze nieuwe afleveringen is de detective terug in Groot-Brittannië, waar hij wordt geconfronteerd met zijn demonen. Het belooft alvast een seizoen vol heftige actiescènes te worden. Maar daarnaast staan Watson en zijn vrouw Mary ook nog eens voor hun grootste uitdaging ooit: ouders worden. 

Kortom: maak je klaar voor drie afleveringen vol suspense van de bovenste plank!

Net als ik goesting gekregen in Sherlock? Kijk dan zeker mee: vanaf 1 januari, op BBC First, in de tv-bundel Entertainment Channels.

En het beste van al is: je krijgt een tv-bundel bij jouw Tuttimus, helemaal gratis. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor Entertainment Channels, met BBC First en FOX.

Peter

Internet en communicatie zijn mijn passie! Ik ben een enorme fan van ons merk.

Andere artikels van Peter

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: