×
×

3 zalige nieuwigheden in Proximus TV

Gepubliceerd op 20/06/2017 in Bits & Bytes

3 zalige nieuwigheden in Proximus TV

Elke dag weer zorgen we dat je kan genieten van de beste digitale tv.

Daarom is er nu een nieuwe update van je Proximus TV. Met deze verbeteringen verhelpen we een aantal bugs én zorgen we voor sterkere prestaties en een nog betere betrouwbaarheid van je opnames. 

Maar da’s niet alles, want er zijn nog een paar andere zaken veranderd.

Wat is er verder zoal nieuw in jouw Proximus TV?
 1. Bingewatchen is nu nog makkelijker


  De afleveringen van je favoriete serie, die je hebt opgenomen of die in je Pass zitten: wel, die hoef je niet langer handmatig op te zetten. De volgende wordt nu automatisch gestart. Zo blijf je helemaal in het verhaal!

  De afleveringen staan nu trouwens ook netjes chronologisch in jouw bibliotheek. De eerste episodes staan dus bovenaan de lijst, terwijl je het einde van het seizoen onderaan terugvindt.

  En besluit je halverwege een aflevering toch maar je bed in te kruipen? Dan onthouden we waar je gebleven was, zodat je de volgende keer automatisch direct op dat moment terug inpikt.

 2. Vind nog sneller je favoriete film in de op-aanvraag-catalogus


  Je film uitkiezen is nu nog leuker. Links op je scherm verschijnt namelijk de zoekfunctie. Snel én simpel!

  En we hebben ineens ook de hele catalogus eens grondig opgefrist. Het oogt nu lekker modern, inclusief mooie sfeerbeelden bij elke film.

  En met zaken als een nog meer gedetailleerde samenvatting, het jaar waarin de film uitkwam, het genre en de lengte van de film vind je écht wat je zoekt.

  Zeker dankzij de voorstellen van vergelijkbare films die we je doen, op basis van de gekozen film.

 3. Snellere toegang tot jouw gekozen Pass


  Heb je een Pass? Zoals een Movies & Series Pass? Of genieten je kinderen van Wanagogo

  Wel, nu kan je eenvoudiger jouw Pass openen. Krijg direct toegang tot de hele catalogus, door simpelweg op de menuknop van je afstandsbediening te drukken. Selecteer vervolgens ‘mijn bibliotheek’, en voilà!

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: