×
×

Registreer vandaag nog alle Pay&Go-kaarten bij je thuis

Gepubliceerd op 11/05/2017 in Uit eerste hand

Registreer vandaag nog alle Pay&Go-kaarten bij je thuis

Anders worden ze vanaf 29 mei geblokkeerd!

Bovendien loop je het risico je belwaarde definitief kwijt te spelen. En da’s wel echt zonde, niet?

Als je een herlaadkaart van ons in je smartphone hebt zitten, is het dus super belangrijk om NU in actie te schieten en ze te identificeren. Wacht er niet mee en doe het meteen: het is in nog geen vijf minuten gebeurd.

En wie weet zijn er nog andere kaarten in je omgeving, waar je helemaal geen weet van hebt of niet meteen aan dacht:

  • Misschien zit er een extra Pay&Go-kaart in je tablet?
  • Heeft je auto een ingebouwde Pay&Go-kaart, zodat je er mobiel mee kan surfen of een wifi-hotspot maakt? Denk eraan, ook deze moet je zelf registreren. Je autofabrikant doet dit niet voor jou.
  • Of heb je een alarmsysteem die verbinding maakt met een meldkamer of de hulpdiensten? Check dan zeker of er een Pay&Go-kaart inzit én deze bij ons is geregistreerd.
  • En misschien heb je nog ergens een extra Pay&Go-kaart in een schuif liggen? Of steekt er een tweede kaart voor privégebruik in je gsm?
  • Zijn je ouders en grootouders trouwens ook al geregistreerd? Check het ook even bij hen, want misschien zijn het wel vergeten te doen.

Ook al deze Pay&Go-kaarten worden zonder pardon buiten gebruik gezet als je ze niet op tijd registreert!

Doe het dus vandaag nog: ’t is super simpel

Je kan je persoonlijke gegevens (zoals naam en adres) heel eenvoudig aan ons doorgeven. Dit kan zowel online als in een Proximus Center in je buurt.

Ben je nog geen 18, of ben je al wat ouder en is het allemaal wat te ingewikkeld voor je? Dan kan je iemand in je familie vragen om je kaart op zijn of haar naam te zetten. Ook jijzelf kan trouwens een herlaadkaart van een familielid op jouw naam registreren. Let wel: in beide gevallen moet de persoon die registreert dan wel een gsm-abonnement bij Proximus hebben.

Bekijk snel hier hoe je eenvoudig je Pay&Go-kaart identificeert bij ons.

Het makkelijke alternatief: Mobilus FullControl

Wat je ook altijd kan kiezen is een voordelig gsm-abonnement. Want dan is alles ineens geregeld en heb je tegelijk alle voordelen van een abonnement. Inclusief een gelimiteerd maandelijks bedrag dat je niet kan overschrijden, zodat je nooit meer voor verrassingen komt te staan. Handig!

Heb je al FullControl of een kaart met een abonnement? Dan ben je al in orde en hoef je niets meer te doen.

Waarom moet je jouw Pay&Go-kaart eigenlijk registreren?

Wel, het is een beslissing van de federale regering in de strijd tegen het terrorisme. Een strijd waar we hier bij Proximus graag onze schouders mee onder zetten. Eind november ging een overgangsperiode van een half jaar in, waarbinnen iedereen die al een kaart had zich kon registreren. Deze periode eindigt eind mei, waarna we verplicht zijn om alle nog anonieme klanten te blokkeren.

Erik

Digital en content marketer, tuinieren is mijn passie net als eten. Na het sporten wat series of films bingen, da’s mijn ding.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze:

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Advies?