×
×

Skynet.be in een nieuw jasje

Gepubliceerd op 08/04/2015 in Showtime!

Skynet.be in een nieuw jasje

Heb je de volledig vernieuwde website www.skynet.be al gezien? Skynet.be vervult na 20 jaar nog steeds een cruciale rol. Met de update is de site meer dan ooit klaar voor de toekomst.

De vernieuwing maakt de surfervaring op Skynet een stuk kwalitatiever. Zo wordt er overal gebruik gemaakt van een nieuwe look-and-feel en een grotere gebruiksvriendelijkheid. Skynet is van een klassieke portaalsite volledig omgevormd naar een aantrekkelijke en moderne entertainmentsite met een rijk aanbod aan alles wat te maken heeft met televisie, film, muziek, voetbal, high-tech en nieuws.

Skynet.be is volledig responsive, en dus geschikt om zowel op pc, smartphone als tablet te bekijken. Ook de hyperlinks www.proximustv.be  en www.proximus11.be  verwijzen nu onmiddellijk door naar de Skynet.be-site.

Overzichtelijk, intuïtief en naar de essentie

Skynet.be kreeg een volledig nieuwe homepagina die een stuk visueler, compacter en handiger geworden is voor de surfer. Het gebruiksgemak primeerde daarbij en dus werd alles wat overbodig was overboord gegooid om plaats te maken voor de essentie.

Hart van de nieuwe entertainmentsite zijn de nieuwe tv-pagina’s Hier kijk je onder meer live of uitgesteld naar Proximus TV via de geïntegreerde functies van TV Overal. Je kan in een vingerknip programma’s opnemen in hd of reeds begonnen programma’s herstarten. Met de handige online tv-gids zie je ook meteen wat er voor jou op tv is. Van alle programma’s, films en series krijg je bovendien handige infofiches en een overzicht van vergelijkbare programma’s die je kunnen interesseren. Een ontdekking is op die manier nooit ver weg. Ook werd de volledige Op aanvraag-catalogus van Proximus TV geïntegreerd waardoor een film huren heel gemakkelijk wordt. En natuurlijk is er ook heel wat te ontdekken in de interessante tv-artikels en dossiers.

De nieuwspagina’s  werden eveneens overgoten met een nieuw visueel en functioneel sausje. Dankzij de ‘nieuwsmuur’ wordt het heel gemakkelijk om het nieuws dat jou interesseert te consulteren. Principe hier is: hoe groter de foto, hoe populairder het artikel.

Op de voetbalpagina’s kan je live kijken naar alle wedstrijden uit de Jupiler Pro League, Spaanse en Portugese Liga, Proximus League, Copa del Rey, Capitol One Cup en Champions League. Hier vind je ook alle voetbalnieuws en alle mogelijk voetbalstatistieken.

Gloednieuw zijn ook de klassieke muziek-pagina’s in samenwerking met Bozar, De Munt, Kapel Koningin Elisabeth en Klarafestival met heel wat informatie over concerten, nieuws en wedstrijden. Ook voor interessante video’s over klassieke muziek en live streaming van onder meer de Koningin Elisabethwedstrijd is dit the place to be.

Dieter

Dieter, chief editor.

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: