Ontdek de nieuwe Proximus Centers in Antwerpen en Brussel

Gepubliceerd op 20/04/2018 in Uit eerste hand

Ontdek de nieuwe Proximus Centers in Antwerpen en Brussel

Misschien had je het al gemerkt, maar de voorbije weken waren we druk aan het werk op de Meir en de Gulden-Vlieslaan, om twee nagelnieuwe shops klaar te stomen. En op 20 april (Antwerpen) en 27 april (Brussel) openen we ze. Je zal er dingen kunnen uitproberen en ontdekken, voor je ze in huis haalt.

Beleef Proximus TV, net zoals thuis

Meer dan ooit is er nergens zoveel tv als bij ons. Plof neer in de gezellige zetels inclusief cozy kussentjes en bekijk zalige trailers van de beste series en films. Wat dacht je bijvoorbeeld van Netflix Originals als The Crown en de nieuwste tophit, La Casa de Papel? Of een voorsmaakje van het tweede seizoen van The Handmaid’s Tale, exclusief in de Movies & Series Pass? Op tablets en flatscreens ontdek je ze allemaal.

Verder is er een speciale hoek voor de kids, waar je bengels met Lego kunnen spelen of avonturen met Studio 100-helden als K3 en Kabouter Plop kunnen beleven.

En natuurlijk komen ook de sportliefhebbers aan hun trekken. Herbeleef hoogtepunten van de Champions League en het Belgische voetbal en ontdek alvast wat de zomer sportief zal brengen bij ons.

Maar er is nog meer, natuurlijk

Vooraan in deze Proximus Shops is er ook nog een speciale ruimte, waar we telkens een innovatief product aan je voorstellen. Zaken die in de toekomst het leven zullen gaan veranderen, zoals virtual reality.

En natuurlijk vind je nog altijd de nieuwste smartphones in het aanbod terug. Daarbij staan meer dan ooit toestellen klaar om uit te proberen, in alle prijsklassen. En wie smartphone zegt, denkt natuurlijk ook aan accessoires. Die vind je allemaal op een grote muur, van hoesjes en powerbanks tot speakers.

Mooi meegenomen hierbij is dat je centraal in de winkel onze collega’s vindt, die er speciaal zijn om te antwoorden op al je vragen.

Afspraak dus in Antwerpen en Brussel!

Vanaf vrijdag 20 april vind je ons in het hartje van Antwerpen, op de Meir 12, op de hoek met de Huidevettersstraat.

Het Proximus Shop in Brussel openen we een weekje later, op vrijdag 27 april. Je vindt ons in de hoofdstad in de Gulden-Vlieslaan 8. Dit is de kleine Brusselse ring.

Kom ook zeker langs op de speciale openingsdagen, op 5 mei in Brussel en 12 mei in Antwerpen.

Vind hier het dichtstbijzijnde Proximus Shop

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik