×
×

Ja, je Proximus-website ziet er anders uit!

Gepubliceerd op 11/12/2015 in Uit eerste hand

Ja, je Proximus-website ziet er anders uit!

Altijd dicht bij jou staan, dat is onze prioriteit. Dankzij recente surveys op onze website weten we hoe jouw ideale surfervaring op www.proximus.be eruit ziet. Wij hebben rekening gehouden met jullie opmerkingen en het resultaat staat nu te blinken op je computer, tablet en smartphone!

Een duidelijke en nog eenvoudigere surfervaring! Dankzij 3 onderdelen, op maat van je behoeften en afgestemd op je redenen om de website te bezoeken, vind je nu zeker de weg. Neem snel eens poolshoogte en snuister door de pagina’s!

In Discover ontdek je de laatste innovaties, inspirerende artikels, informatie over onze klantendagen en -voordelen, maar ook handige tips over hoe je de Proximus-kwaliteit kan ervaren.

Overtuigd? Weet je wat je nodig hebt? In onze Producten vind je al onze producten en opties, onze Packs, het gsm-abonnement dat bij je past … kortom, alle productinformatie die je nog hebt om een goede keuze te maken en eenvoudig online te bestellen. Snel en altijd open, 24/7.

Toch nog vragen? Hulp nodig om een probleem op te lossen? In Support vind je zeker en vast het antwoord. We hebben ook handige tips en helpen je stap voor stap je smartphone of tablet configureren. Vind je je antwoord niet meteen? Dan kan je ons nog altijd contacteren, via telefoon of e-mail, doe gewoon wat voor jou het makkelijkst is.

Maar genoeg blabla, neem de proef op de som en ontdek de nieuwe website gewoon zelf!

Peter

Internet en communicatie zijn mijn passie! Ik ben een enorme fan van ons merk.

Blog topics

 

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact