Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Ontdek de vier nieuwigheden in jouw Proximus TV-app

Gepubliceerd op 03/02/2017 in Bits & Bytes

Ontdek de vier nieuwigheden in jouw Proximus TV-app

Heel wat van onze klanten gebruiken vandaag al onze tv-app. Maar omdat het altijd wel ergens beter kan, hielden we deze recent eens tegen het licht. Waar kon het nog handiger én logischer?

Als resultaat keerden we met vier handige nieuwtjes terug uit onze geheime laboratoria. Zo kan je nu eens zo gemakkelijk lekker languit in de zetel ploffen en genieten van een excellente film of serie. Want alles wat je nodig hebt is nu met minder klikken van je verwijderd.

Laten we eens samen kijken wat er zoals is veranderd in de app:

 1. Een nieuwe knop ‘zenders’

  Ontdek de vier nieuwigheden in jouw Proximus TV-app

  Die vind je gewoon terug op alle pagina’s, dus waar je ook bent. Als je erop klikt, krijg je direct de nodige handige links naar de tv-gids, de zenderlijst of wat extra informatie over het programma dat je op dat moment bekijkt. Simpel, toch?

 2. Een handigere zenderlijst

  Ontdek de vier nieuwigheden in jouw Proximus TV-app

  Vanaf nu zap je nog sneller naar je favoriete zender. We namen namelijk de zenderlijst grondig onder handen genomen en geven ze nu weer met een lijst van logo’s. Zonder de onnodige extra informatie dus.

 3. Terugkeren naar je programma, met één klik

  Ontdek de vier nieuwigheden in jouw Proximus TV-app

  Geen omwegen meer om vanuit de menu’s terug terecht te komen op wat je op dat moment kijkt. In de nieuwe versie van de Proximus TV-app zie je namelijk altijd bovenaan een navigatiebalk verschijnen. Klik op de naam van het programma dat je aan het bekijken bent en voilà, je bent er. Eenvoudiger kan niet!

 4. En ook alle handige knoppen in één oogopslag

  Klik op het scherm en voilà, je hebt de totale controle over wat je aan het bekijken bent. Nieuw is dat je nu het geluid ook kan aanpassen, rechtstreeks via de app. Daarnaast staan alle gebruikelijke functies (zoals vooruitspoelen en het programma pauzeren of opnemen) bij elkaar, zodat je direct vindt wat je zoekt.

Vind je de nieuwe mogelijkheden niet terug in de app? Check dan zeker eens of je de nieuwste versie hebt geïnstalleerd. Die kan je trouwens ook eenvoudig downloaden voor zowel iOS, Android als Windows.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: