Netflix in oktober: 5 nieuwe series die je moet zien

Gepubliceerd op 28/09/2018 in Showtime!

Netflix in oktober: 5 nieuwe series die je moet zien

Dat de winter in aantocht is, dat willen we nog niet gezegd hebben. Maar de dagen, die worden wel weer korter. En de herfstvakantie, die nadert ook al. Tijd om het dekentje van stal te halen en je in je zetel te nestelen. Dé perfecte ontspanning na een lange dag.

Bij Netflix zitten ze ondertussen ook niet stil. In afwachting van de kleppers House of Cards en Narcos in november, kan je er ook in oktober weer flink wat verse afleveringen van nieuwe én bestaande reeksen bingewatchen. Check it out:

Fan van Netflix? ’t Zit mee in je Proximus Pack!
 1. Chilling Adventures of Sabrina (seizoen 1)

  Was je in de nineties ook helemaal mee met ‘Sabrina, the Teenage Witch’? Wel, Netflix blaast deze klassieker eindelijk nieuw leven in. En aangezien deze geüpdatete versie van de hand is van de makers van Riverdale, weten we nu al dat het een pareltje wordt.

  In tegenstelling tot de eerder komische reeks van zo’n 20 jaar geleden, is de Netflix-versie een stuk donkerder en meer volwassen. De 16-jarige Sabrina is nog steeds een meisje dat ontdekt dat ze een heks is. Daarbij wordt ze door haar twee tantes opgeleid in het vak. Maar alles krijgt dus een stevig horror-fantasysausje, inclusief kannibalisme ...

  Alle afleveringen zie je vanaf 26 oktober op Netflix, via Proximus TV.


 2. Marvel’s Daredevil (seizoen 3)

  Nog niet zo lang geleden liet Netflix het tweede seizoen van Iron Fist op ons los. En nu is het eerder dan verwacht de beurt aan een andere, zeer populaire Marvel-held.

  Na twee seizoenen met z’n duistere kant te worstelen, zal Daredevil in deze nieuwe reeks afleveringen wellicht al z’n duivels ontbinden. De manier waarop hij tot nu toe gerechtigheid wilde brengen in Hell’s Kitchen, heeft namelijk niet het verwachte resultaat opgeleverd. En tegelijk verschijnt waarschijnlijk een oude bekende terug op het toneel, die uit is op wraak: de slechterik Kingpin ...

  Alle afleveringen zie je vanaf 19 oktober op Netflix, via Proximus TV.


 3. The Haunting of Hill House (seizoen 1)

  Alsof het allemaal nog niet genoeg is, komt Netflix met nog meer horror die ons de stuipen op het lijf zal jagen. En daarbij wordt teruggegrepen naar de roman uit 1959, geschreven door Shirley Jacksons.

  Maak kennis met een huis, waarin een groep geesten resideren die niet goed lijken te weten dat ze verder moeten. Een versplinterde groep broers en zussen keert terug naar de vreemde plek, waar ze opgroeiden. Kwestie van de confrontatie met hun verleden aan te gaan ...

  Alle afleveringen zie je vanaf 12 oktober op Netflix, via Proximus TV.


 4. ELITE (seizoen 1)

  Dat Spaanse Netflix-series goed gesmaakt worden, is geen geheim. La Casa de Papel is er het allerbeste voorbeeld van. En deze maand is er dus deze nieuwkomer, die al meermaals is vergeleken met de klassieker Gossip Girl.

  Drie tieners komen na de verwoesting van hun oude school in Las Encinas terecht: een plek voor de rijkeluiskindjes. Probleem: het drietal hoort niet echt bij de elite. En dus breekt er hevige strijd los, tussen zij die alles hebben en zij die niks te verliezen hebben. Dat alles mondt al snel uit in een moord, waarbij iedereen verdacht is ...

  Alle afleveringen zie je vanaf 5 oktober op Netflix, via Proximus TV.


 5. Big Mouth (seizoen 2)

  De puberteit, het is een speciale periode vol ontdekkingen en onzekerheden. En dat is net waar deze toch wel herkenbare, gedurfde comedy-animatiereeks voor volwassen zich heeft door laten inspireren.

  We volgens Nick, Andrew, Jessi en Missy op hun weg richting volwassenheid. De zogenaamde ‘hormone monsters’ belichamen daarbij hun puberale gevoelens. Werkelijk elk taboe passeert de revue, zonder een blad voor de mond te nemen ...

  Alle afleveringen zie je vanaf 5 oktober op Netflix, via Proximus TV.


Heb je Tuttimus of Familus en ben je klaar om voor Netflix te gaan? Dan leggen we je graag uit hoe je Netflix kiest als jouw inbegrepen tv-bundel.

Of heb je onze all-in naar je goesting nog niet in huis? Kijk dan snelwat er allemaal in Tuttimus zit.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën