Netflix in juli? Dat zijn al deze nieuwe series en films!

Gepubliceerd op 02/07/2018 in Showtime!

Netflix in juli? Dat zijn al deze nieuwe series en films!

Terwijl de klassieke tv-zenders het tijdens de zomermaanden rustig aan doen qua nieuwe series, blijft Netflix ook deze maand nieuwigheden op ons afvuren. En ook deze maand zit er voor ieder z’n goesting wel iets tussen. Ideaal ook voor wie écht geen voetbalgek is!

En het beste van al is dat je alleen bij ons Netflix gewoon direct vanop je decoder kan bekijken, zonder gedoe. Dit zijn alvast de vijf grootste nieuwigheden op Netflix in juli, die we nu al weten:

 1. Orange Is the New Black (seizoen 6)

  We moesten er wat langer op wachten, maar eindelijk worden we getrakteerd op nieuwe afleveringen, vanuit een nieuwe vrouwgevangenis.

  De vraag is vooral hoe het nu verder moet, na de rellen tijdens het vorige seizoen. En wat de dames in seizoen 6 allemaal staat te wachten. Voorlopig is er nog niets geweten en heeft Netflix nog geen trailer op ons losgelaten. Spannend!

  Alle afleveringen zie je vanaf 27 juli op Netflix, via Proximus TV.


 2. Anne met een E (seizoen 2)

  Ook deze Canadese dramaserie is in juli terug op Netflix, met een langer tweede seizoen. Logisch, want het eerste seizoen van deze klassieker in een nieuw jasje viel enorm in de smaak bij het publiek.

  Voor wie deze reeks niet kent: dit roodharige weeskind is een eersteklas babbelkous, maar eentje met een scherp randje. In het eerste seizoen kwam ze terecht bij een ongehuwde vrouw en haar vriendelijke broer, die eigenlijk niet op een adoptiemeisje zitten te wachten. De nieuwe afleveringen borduren verder op het einde van seizoen 1, waarbij Anne meer en meer werd aanvaard door haar omgeving.

  Alle afleveringen zie je vanaf 6 juli op Netflix, via Proximus TV.


 3. Sacred Games (seizoen 1)

  Netflix heeft met crime series als Narcos al steengoede zaken op z’n platform staan. En daar willen ze met deze nieuwe dramareeks uit India nog een schepje bovenop doen.

  Een eerlijke agent gaat op missie om de stad Bombay te redden, nadat hij een cryptische waarschuwing kreeg van een drugbaron op de vlucht. Voor kijkers vanaf 16 jaar.

  Alle afleveringen zie je vanaf 6 juli op Netflix, via Proximus TV.


 4. How It Ends (film)

  Apocalyptische series en films zijn hot. En daar speelt deze nogal mysterieuze film handig op in.

  Het einde van de wereld is dus nabij. Denk maar aan elektriciteitspannes, aardbevingen en zero communicatiemogelijkheden. De overheid wil daarenboven de waarheid niet vertellen. Te midden van deze situatie is Will duizenden kilometers verwijderd van zijn zwangere vrouw. Klinkt misschien niet origineel als plot, maar bedenk ook dat de oorzaak van het onheil totaal niet duidelijk is.

  Deze film zie je vanaf 13 juli op Netflix, via Proximus TV.


 5. The Legacy of a Whitetail Deer Hunter (film)

  Voor iedereen die goesting heeft in een avondje met een komedie waarbij je je verstand lekker op nul kan zetten, is dit de aanrader van deze maand op Netflix.

  Een ster uit jachtvideo’s wil eindelijk de band versterken met zijn puberende zoon. Hij denkt dat te kunnen doen tijdens een tocht door de bergachtige wildernis, maar komt er al snel achter dat zulke zaken niet zomaar kunnen worden geforceerd.

  Deze film zie je vanaf 6 juli op Netflix, via Proximus TV.


En da’s nog niet alles ...

Want vanaf 1 juli staat de volledige filmreeks van The Fast & The Furious te blinken op Netflix. Later deze maand zal het zesde seizoen van Suits beschikbaar zijn, samen met het nagelnieuwe seizoen van Comedians in Cars Getting Coffee. Voor de sportfans is er dan weer het tweede deel van First Team: Juventus. En da’s nog maar een greep uit de hoop nieuwigheden op Netflix in juli.


Heb je Tuttimus of Familus en ben je klaar om voor Netflix te gaan? Dan leggen we je graag hier uit hoe je Netflix kiest als jouw inbegrepen tv-bundel.

Of heb je onze all-in naar je goesting nog niet in huis? Kijk dan snel wat er zoal in Tuttimus zit.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën