Daar is ‘Narcos’, seizoen 2

Gepubliceerd op 15/09/2016 in Showtime!

Daar is ‘Narcos’, seizoen 2

Wij zijn grote fan van ‘Narcos’. Seizoen 2 kan je nu streamen!

Een Netflix Original

In ‘Narcos’ volg je de opkomst en ondergang van de beruchte Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar en zijn Medellínkartel. Het verhaal wordt verteld vanuit het standpunt van Steve Murphy, een Amerikaanse DEA-agent in Colombia die het als zijn levenstaak beschouwt om Escobar achter de tralies te krijgen. 

In seizoen 1 volg je een vijftiental jaar uit het leven van El Patrón. In het tweede seizoen zien we Pablo op de vlucht. Het tweede seizoen begint waar het eerste eindigde: met de ontsnapping van Escobar uit La Catedral, de gevangenis die hij voor zichzelf liet bouwen. 

Een fascinerend, op ware feiten gebaseerd verhaal, gespekt met echte beeldfragmenten uit de tijd… De cast is schitterend. De hoofdrol is weggelegd voor Wagner Moura, die subliem is als Pablo Escobar. Aan zijn zijde zien we onder meer Boyd Holbrook en Pedro Pascal, die in de huid kruipen van DEA-agenten Steve Murphy en Javier Peña.

En om helemaal los te kunnen gaan op Netflix, is er nu Tuttimus. Da’s de sterkste all-in van België. Ieder krijgt z’n eigen hoop aan mobiele data en maakt gratis en onbeperkt gebruik van zijn of haar favoriete app, samen met onbeperkt snel internet thuis en onbeperkt vast én mobiel bellen binnen het gezin. En als kers op de taart: gratis extraatjes voor digitale tv én 3 maanden Netflix cadeau!

Doe dus gewoon je goesting en stel hier jouw Tuttimus-Pack samen.

Dieter

Dieter, chief editor.

Andere artikels van Dieter

Categorieën