Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Onze 3 absolute Entertainment-aanraders voor deze maand

Gepubliceerd op 19/11/2018 in Showtime!

Onze 3 absolute Entertainment-aanraders voor deze maand

Ben je helemaal zot van films en series? Wel, dan heb ik goed nieuws voor je. Plof neer in de zetel voor je Proximus TV en laat al het lekkers op je afkomen. Want met zowel de Movies & Series Pass als de Entertainment Channels is er altijd wel iets, waar je op dat moment net goesting voor hebt. Dit zijn alvast de toppers die je deze maand moet gezien hebben:

 1. Condor

  Goesting in een spannende, nagelnieuwe thrillerreeks van formaat? Dan is deze 10 afleveringen tellende topper iets voor jou. Moord, terrorisme, spionage én complottheorieën: need we say more?

  De jonge CIA-analist Joe Turner heeft een algoritme bedacht, waarmee terroristen in het buitenland kunnen worden gevolgd. Maar hij ziet zijn idealisme als sneeuw voor de zon verdwijnen, wanneer hij ontdekt dat de organisatie z’n idee in werkelijkheid gebruikt om burgers te bespieden. Zo komt de CIA ook achter een complot, dat miljoenen mensenlevens bedreigt.

  En dan wordt de hele afdeling van Joe uitgemoord, waardoor hij op de vlucht moet. Maar voor wie moet hij nu eigenlijk vrezen: terroristen, contra-spionnen of de CIA zelf?

  De serie Condor zie je nu in de Movies & Series Pass.


 2. Paddington 2

  Of ben je eerder op zoek naar iets voor het hele gezin? Zet de popcorn dan maar al klaar voor een filmavond met ons favoriete beertje! En wie weet herken je zijn stem wel, als die van Bent Van Looy ...

  Paddington heeft het ondertussen helemaal naar z’n zin bij de familie Brown in het Britse Windsor. Z’n favoriete tante wordt 100 jaar en de populaire beer zoekt uiteraard het perfecte cadeautje voor haar. Hij wil een uniek maar duur pop-upboek kopen en doet er zelfs een reeks klusjes voor, om zo het geld bijeen te krijgen. Maar nog voor dat lukt, wordt het boek gestolen. Paddington en z’n familie besluiten om samen achter de dieven aan te gaan ...

  De film Paddington 2 zie je nu in de Movies & Series Pass.


 3. American Hustle

  We katapulteren je terug naar de seventies, met dit misdaaddrama vol spanning én grappige twists. In de hoofdrollen herken je kleppers als Bradley Cooper, Jennifer Lawrence en Christian Bale. En alles is losjes gebaseerd op een waargebeurd FBI-verhaal.

  De New Yorker Irving Rosenfeld is een beroepsoplichter van formaat, die samen met z’n minnares Sydney Prosser een handeltje heeft in vervalste kunst en nepleningen. Te midden van hun decadente leventje duikt plots FBI-agent Richie DiMaso op. Hij slaat het tweetal niet in de boeien, maar vraagt net om hun praktijken verder te zetten. Het doel: vier lokale politici met smeergeld in de val lokken ...

  De film American Hustle zie je nu in de Movies & Series Pass.


Goesting gekregen in avondjes vol kijkplezier met het hele gezin? Ga dan voor de Movies & Series Pass en krijg toegang tot de volledige catalogus. Of neem de tv-optie Entertainment Channels, met liefst 16 extra zenders vol films en series, plus documentaires en muziek.

Ik ga ervoor!

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Blog topics

 

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: