4 apps om je huis opnieuw in te richten

Gepubliceerd op 19/09/2022 in Gouden tips van…

Trek je heel binnenkort in je nieuwe huis of appartement? En wil je graag het interieur inrichten naar jouw smaak? Wij zochten de beste apps om je te inspireren:

4 apps om je huis opnieuw in te richten

1. Houzz

De ideale app om een pak tips en inspiratie te scoren. Via de fototab kan je bovendien makkelijk filteren op ruimte in je huis, maar ook op stijl en budget. De foto’s die je bekoren, kan je eenvoudig opslaan voor later.

Maar dat is nog niet alles. Houzz is ook de plek waar je unieke producten kan vinden en meteen bestellen. Heb je hulp nodig bij het perfectioneren van je droominterieur? Bij Houzz vind je ook adresjes van professionals in je buurt, van interieurarchitecten tot aannemers.

Download Houzz gratis op AndroidNieuw venster en iOSNieuw venster en probeer het zelf uit!


2. Pinterest

Pinterest is zonder twijfel dé inspiratiebron bij uitstek voor je online zoektocht naar interieurvoorbeelden. Als je graag de handen uit de mouwen steekt en zelf meubels of accessoires in elkaar knutselt, vind je er bovendien tal van tutorials om mee te starten.

Als je je op Pinterest registreert, kan je bovendien al je ontdekkingen makkelijk opslaan op verschillende pinboards. Zo vind je ze makkelijker terug op het moment dat je ze nodig hebt!

Weet je niet goed waar eerst zoeken? Wel, deze accounts zijn stuk voor stuk absolute aanraders om mee te starten: Dear DesignerNieuw venster, Curate & DisplayNieuw venster, MakeMyLemonadeNieuw venster, ObsessiliciousNieuw venster en Emmanuel REZENieuw venster.

Download Pinterest gratis op AndroidNieuw venster en iOSNieuw venster en probeer het zelf uit!


3. Homestyler Interior Design & Decorating Ideas

Waarom test je niet meteen of je toekomstige accessoires of meubels in je interieur passen via je smartphone?

Download deze applicatie, neem een foto van je kamer en je kan meteen beginnen. Bekijk de verfkleuren rechtstreeks op je muren, test de verlichting en plaats voorwerpen virtueel in je huis. Je kan je creatie zelfs delen met wie je maar wil.

Download deze app gratis voor AndroidNieuw venster en iOSNieuw venster


4. Instagram

Wie decoratie zegt, zegt ook Instagram. Hier vind je namelijk ideeën in alle vormen en formaten. Je kan daarbij voor jou relevante hashtags volgen, maar ook Instagram-accounts die jouw stijl weerspiegelen.

Er is werkelijk voor iedereen iets op te vinden:

Je kan daarna je eigen interieur natuurlijk ook zelf delen met vrienden, familie en eventueel de rest van de wereld.

Download Instagram gratis voor AndroidNieuw venster en iOSNieuw venster en probeer het zelf uit!

Wil je altijd en overal jouw interieurinspiratie kunnen vastleggen? Kies dan voor Flex, het pack dat je zelf samenstelt volgens jouw behoeften. Onbeperkt surfen thuis en een mobiel volume naar keuze waarmee je bovendien onbeperkt belt en sms’t. Je hebt ook toegang tot meer dan 80 tv-zenders en de Proximus Pickx-app.

Stel nu jouw Flex samen!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie