4 apps voor inspiratie bij het inrichten van je woning

Gepubliceerd op 31/01/2018 in Gouden tips van…

4 apps voor inspiratie bij het inrichten van je woning

Trek je heel binnenkort in je nieuwe huis of appartement? En wil je maar al te graag het interieur inrichten naar jouw goesting? Wij zochten voor je de beste applicaties voor het verzamelen van de nodige inspirerende ideeën. Dit zijn onze favoriete vijf:

Houzz

De ideale app om een pak tips en inspiratie te scoren. Via de photo-tab kun je bovendien makkelijk filteren op ruimte in je huis, maar ook op stijl en budget. De foto’s die je dan wel kunnen bekoren, kun je eenvoudig opslaan voor later.

Maar da’s nog niet alles. Houzz is ook de plek waar je unieke producten kunt vinden en direct bestellen. En heb je hulp nodig bij het klaarspelen van je droominterieur? Bij Houzz kun je ook adresjes vinden van professionals in je buurt. Gaande van interieurarchitecten tot aannemers.

Download Houzz gratis op Android en iOS en probeer het zelf uit!

Pinterest

Zonder twijfel nog altijd de inspiratiebron bij uitstek, voor tijdens je decoratie-zoektocht online. En als je graag de handen uit de mouwen steekt en zelf meubels of accessoires in elkaar knutselt, is dat geen enkel probleem. Er zijn namelijk superveel tutorials te vinden.

Als je je op Pinterest registreert, kun je bovendien al je ontdekkingen makkelijk opslaan in verschillende pinboards. Zo vind je ze makkelijker terug nadien!

Weet je niet goed waar eerst zoeken? Wel, deze accounts zijn stuk voor stuk absolute aanraders om mee te starten: Dear Designer, Curate & Display, MakeMyLemonade, Obsessilicious en Emmanuel REZE.

Download Pinterest gratis op Android en iOS en probeer het zelf uit!

Homestyler Interior Design & Decorating Ideas

Een andere bron van inspiratie is deze handige app. Maar wat ze superinteressant maakt, is dat je je meubels en accessoires virtueel in je living of slaapkamer kunt plaatsen. Handig om te zien of alle stukken mooi matchen en te checken of je je ruimte niet veel te vol plaatst.

Ook hier kun je trouwens het resultaat makkelijk sharen met je omgeving. Ideaal om een second opinion te vragen!

Download deze app gratis op Android en iOS en probeer het zelf uit!

Instagram

Wie decoratie zegt, zegt ook Instagram. Ook hier vind je namelijk ideeën in alle smaken. Je kunt daarbij voor jou relevante hashtags volgen, maar ook Instagram-accounts die jouw stijl weerspiegelen.

En er is werkelijk iets voor ieder z’n goesting op te vinden. Check it out:

Wat meer is: je kunt daarna je vondsten ook zelf delen met vrienden, familie en eventueel de rest van de wereld, op je eigen account.

Download Instagram gratis op Android en iOS en probeer het zelf uit! Trouwens, met onze all-in Tuttimus heb je onbeperkt surfvolume om Instagram mee af te schuimen.

Met deze apps op je gsm zal je zeker een zalige decoratie samenstellen. Maar vergeet alvorens je met de inrichting begint, niet je internetverbinding te regelen. Bekijk snel wat we zoal qua aanbod voor je in petto hebben.

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën