×
×

4 topartiesten op één avond? Da’s Marktrock Indoor!

Gepubliceerd op 25/10/2017 in Tournée générale

4 topartiesten op één avond? Da’s Marktrock Indoor!

Ben jij tijdens de zomermaanden ook niet weg te slaan van de grootste festivals? En baal je tijdens de wintermaanden als een stekker omdat je die unieke sfeer zo lang moet missen? We hear you! Daarom brengen we in december Marktrock Indoor naar het Antwerpse Sportpaleis. Aan een exclusieve prijs voor jullie, onze klanten.

Marktrock wat? Marktrock Indoor dus! Zoals ik het noem: het legendarische festival meets de legendarische concertzaal. Herbeleef op zondag 10 december het gevoel van de voorbije zomer én krijg kippenvel in alle comfort, van vier geweldige artiesten van de Lage Landen. Elk brengen ze hun beste festivalset naar de Antwerpse concerttempel.

Tussen de optredens door kan je helemaal relaxen in de chill zones en genieten van een lekker hapje en drankje. En bovendien trakteren we jullie op verschillende muzikale verrassingen!

Deze vier kleppers zullen erbij zijn:

Het festival openen we om 17 uur met Laura Tesoro. De nog altijd maar 20-jarige winnares van het derde seizoen van The Voice van Vlaanderen én onze Eurosong-trots van vorig jaar. Dat ze geen eendagsvlieg is, bewees ze dit jaar met haar zomerhit ‘Higher’.

Om 18u30 bestijgt dé rijzende ster van 2017 het podium: Gers Pardoel. Sinds zijn deelname aan Liefde voor Muziek begin dit jaar, zo mogelijk nog bekender in Vlaanderen dan ie al was. De topschijf ‘Zo Bijzonder’ zal iedereen ook in het Sportpaleis vast kunnen meeschreeuwen.

Klokslag 20 uur is het dan de beurt aan een ancien in de Vlaamse scène, met Ozark Henry. Le Jeune Bowie Flamand, die bekend is geworden met de single ‘Sweet instigator’ en nadien definitief doorgebroken met ‘This one’s for you’.

De apotheose? Die is er vanaf 21u45, met een knallend optreden van REGIMANIA, het soloproject van Regi Penxten. Hoeven we die nog voor te stellen, eigenlijk? De frontman van Milk Inc. zal zonder twijfel het dak van de zaal spelen!

Het hele festival wordt vakkundig aan elkaar gepraat door de enige echte Niels Destadsbader.

Exclusieve prijs voor Proximus-klanten

En omdat we jullie echt eens goed willen soigneren, kan je je kaartjes scoren aan een écht lage prijs. We hebben er al voor jullie klaarliggen voor slechts € 12,50. Daarnaast zijn er ook tickets te krijgen aan € 15, € 17,50 en € 22,50. 

Mis deze eerste editie dus zeker niet en bestel nu je kaarten, zolang het kan!

Erik

Digital en content marketer, tuinieren is mijn passie net als eten. Na het sporten wat series of films bingen, da’s mijn ding.

Blog topics

 

Contact

Onze medewerkers staan steeds tot je dienst. Kies zelf hoe je contact met ons wil opnemen.

  • Bel ons op 0800 22 800Ma – za: 08:00 – 22:00
    Technische vragen : 08:00 – 24:00 (7/7)

  • Chat met ons via deze site

    Chat met ons via deze sitemomenteel niet beschikbaar

Contact