3 nieuwe tekenfilmseries, deze maand op Nicktoons!

Gepubliceerd op 20/10/2017 in Showtime!

3 nieuwe tekenfilmseries, deze maand op Nicktoons!

Zijn je kinderen helemaal zot van tekenfilms? Dan is Nicktoons echt spek voor hun bek. Hierop zien ze namelijk de hele dag door de beste reeksen van Nickelodeon. En er zit voor ieder z’n goesting tussen: van klassiekers als SpongeBob SquarePants en The Fairly OddParents tot Kung Fu Panda en Avatar.

Ook deze maand komen daar weer een aantal nieuwe series bij, samen met nagelnieuwe afleveringen van vaste waarden. Neem nu deze drie:

Bunsen is een beest

Je kids volgen het leven van het vriendelijke monster Bunsen, dat als allereerste beest naar de middelbare school voor mensen gaat. Op z’n eerste schooldag wordt hij al snel beste vrienden met klasgenootje Mikey. Die laat Bunsen kennismaken met de leuke en minder leuke kanten van het mensenleven. En omgekeerd leert Mikey de zotte wereld van de monsters kennen. Een wereld die trouwens een pak leuker en minder griezelig is dan gedacht ...

Recht uit de koker van Nickelodeon-veteraan Butch Hartman, die ook al The Fairly OddParents en Danny Phantom bedacht.

Van maandag tot vrijdag op Nicktoons, om 18u30.

Mysticons

Zijn je kinderen helemaal weg van fantasierijke tekenfilms? Dan zullen ze vast en zeker weg zijn van deze nieuwe reeks.

Drake City is een plaatsje binnen de mystieke wereld van Gemina. Hier zijn vier doodnormale tienermeisjes door Dragon Disk uitgekozen als legendarische helden. Samen vormen ze de Mysticons en moeten ze de vier spreukenboeken en alle symbolen van de Codex vinden. Alleen zo kunnen ze al hun krachten vastkrijgen en Gemina redden van de doorslechte baron Dreadbane en koningin Necrafa ...

Van maandag tot vrijdag op Nicktoons, om 16u40.

Teenage Mutant Ninja Turtles

Dé ninjahelden waar je misschien zelf nog wel gek op was, zijn sinds een vijftal jaar helemaal terug in tekenfilmvorm. En nu is er een splinternieuw vijfde seizoen, waarbij ze trouwens kennismaken met hun versies uit de eighties.

Laat ook je kids kennismaken met de vier gemuteerde schildpadden Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo. Voor wie ze nog niet kent: ze zijn meesters in de ninjutsu-vechtkunst. Na het verlaten van hun hol in de riolering maken ze kennis met slechteriken in New York City ...

Nieuwe afleveringen, elke zondag op Nicktoons om 17u50.

Goesting om je kids wat extra te verwennen met deze en andere zalige reeksen op hun maat, als ze niet buiten kunnen ravotten? Nicktoons is samen met een reeks andere kinderzenders plus Wanagogo én Disney on demand beschikbaar in de tv-bundel All Kids.

En wat zelfs nog beter is: je kan het gewoon kiezen als inbegrepen bundel in je Tuttimus!

Erik

Digital en content marketeer. Tuinieren is mijn passie, net als eten. En na het sporten binge ik maar wat graag series of films.

Andere artikels van Erik

Categorieën

Geef je mening over dit news

Wil je je mening delen of een commentaar posten?

Reageer

{{ totalResults ? (((totalResults == 0) || (totalResults == 1)) ? "reactie" : "reacties") : ("reactie") }}


Avatar